Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ОВАКВУ БОЈУ МОРА СТЕ САЊАЛИ ЦЕЛЕ ГОДИНЕ: Одличан хотел у приморском граду који спаја традицију и модерне токове

Сада је прави тренутрак да резервишете своје летовање из снова.

1632729558_GLAVNA-Samara1.jpg
Фото: 1А
Oglas

Халикарнасус, данас познат као Бодрум, налази се на истоименом полуострву и са преко 30 000 становника и око милион туриста годишње, представља најпопуларније место на Егеју у Турској. Некадашњи град на луци и познато састајалиште малих рибара и сакупљача сунђера, данас је та иста лука начичкана белим луксузним јахтама, а град постао познат турски Ст. Тропез.

Бодрум одише упечатљивим цртама европских градова, где се може похвалити изузетно богатим културно –  историјским наслеђем, јер представља центар једног од седам светских чуда – гробнице краља Маусолуса, као и родно место оца историје – Херодота. Дестинација тиркизне обале, спој природних лепота и историјски значајних локација, место где традиција иде раме уз раме са модерним добом, представља туристичко место које задовољава готово све госте.

Фото: 1А

Хотел Самара 5* се налази у заливу Торба, свега 8 км од центра Бодрума и 27 км од аеродрома. Овај хотел се може назвати идеалним за породични одмор, а прилично је и простран – заузима површину од чак 70.000м2. Отворен је 1995. године, а реновиран последњи пут у периоду од 2019. до 2020. године. Хотел је окружен великим вртом, очи ће вам бити препуне зеленила и цвећа. 

Фото: 1А

Од укупно 339 смештајних јединица, међу којима су стандардне собе, различите врсте апартмана, али и собе за особе са инвалидитетом, све собе хотела имају телефон, мини бар, САТ ТВ, фен за косу и Wи- Фи. Собе могу имати поглед на море или на башту. 

Фото: 1А

Хотел Самара 5* је смештен на приватној пешчаној плажи, једној од оних које слове за најлепше у Бодруму. За госте хотела, сунцобрани, лежаљке, душеци и пешкири се не наплаћују. 

Фото: 1А

Услуга у хотелу је All Inclusive – доручак, ручак, вечера и касна вечера, по принципу самопослуживања, избор више јела према хотелским правилима. Главни оброци се послужују у главном ресторану, а поред њега, гостима је на располагању и један а la carte ресторан, који је без доплате, уз претходну резервацију, могуће посетити једном у току боравка. Главни ресторан има отворени и затворени део. У концепт улазе и ужине, кафа, домаћа алкохолна и безалкохолна пића, колачи, пецива, пите… Ту је и велики број различитих барова: Palm Bar, Snack Bar, Disco Bar, Panorama Bar и Baby Bar. 

Фото: 1А

Хотел Самара 5* поседује велики отворени и затворени базен, затим отворени базен за децу са тобоганима, фитнес центар, два терена за тенис, један за одбојку на плажи, али и терене за кошарку и мини голф. Такође, забава је могућа и уз билијар, стони тенис, и спортове на води – сурф, кану, педалине. Хотел има и свој Спа центар, у оквиру кога се гости могу релаксирати у турском купатили, у сауни или ђакузију. 

Фото: 1А

Осим овог, у понуди су бројни други хотели на дестинацији, али и на другим дестинацијама у Турској, на Анталијској обали, или у туристичким центрима Египта – Хургади и Шарм Ел Шеику. За додатне информације можете упутити позив цалл центру 011 655 78 00. Такође, путем сајта је могуће направити и онлине резервацију, чиме штедите своје време пре свега. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas