Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

РАСКОШ И ЛУКСУЗ НА ОТОМАНСКИ НАЧИН: Медитеранска обала нема пуно оваквих хотела

Уколико још нисте одлучили где ћете провести одмор, предлажемо вам Турску.

1628165575_GLAVNA-Titanic-Mardan4.jpeg
Фото: 1А
Oglas

Од недавно члан познате групације хотела Titanic, постао је члан вредан препоруке и сваке похвале. Хотел Titanic Mardan Palace 5* отворен је 2009. године, а реновиран 2019. године. Наизглед непрегледан простор на ком се налази ресорт, на елегантан начин спаја медитеранску атмосферу са отоманском архитектуром и фантастичним природним лепотама. Одушевиће вас како се у изгледу хотела уочавају палата, мост Галата, Маиден торањ и Кулели здање из Истанбула. 

Фото: 1А

Ресорт је намењен онима који изузетно цене и уживају у луксузу, јер Titanic Mardan Palace 5* се слободно може назвати најелитнијим на Медитерану. Удаљен је само 15 км од аеродрома и 25 км од центра Анталије. 

Фото: 1А

Плажа хотела је песковита, а лежаљке, душеци, сунцобрани и пешкири се не наплаћују додатно гостима хотела. На плажи се гости могу забавити лаганом рекреацијом попут одбојке на песку, али пуно више анимација очекује оне који се одлуче за резервацију овог хотела. Почев од тениских терена и терена за сквош и бадминтон, преко куглане и стоног тениса, па све до голф терена које је дизајнирао најбољи голфер свих времена Џек Никлаус. Овај хотел је истински рај за професионалне спортисте, којима је потребан активан одмор, јер је опремљен баш према њиховим потребама – спортска сауна, фитнес центар, чак и професионални фудбалски терен. 

Фото: 1А

Titanic Mardan Palace 5* располаже бројним, различитим типовима соба, које ће покрити све варијације путника. Свака од смештајних јединица је опремљена тушем/кадом, мини баром (који се допуњава дневно), сателитском ТВ, феном, сефом, балконом и Wi-Fi интернетом. Услуга у хотелу је All Inclusive, а подразумева уобичајено: самопослуживање и избор између више јела у главном ресторану: доручак, касни доручак, ручак и вечера, као и бројне ужине и наравно локална алкохолна и безалкохолна пића. Осим главног, хотел располаже и са 7 a la carte ресторана, 20-ак барова и две посластичарнице. Ту је и винарија хотела, са најексклузивнијим винима из целог света, која се уз претходну резервацију и доплату, може посетити и тамо дегустирати сјајна вина.

Фото: 1А

Посебна атракција хотела Titanic Mardan Palace 5* јесте изузетно велик и раскошан аква парк, Aquatic Adventures Park са водопадима, фонтанама и велелепним базеном. На крају, најслађе, изванредан Фитнесс и спа центар, опет дизајниран од стране реномираног стручњака у тој области, Клафс – увешће вас у свет опуштања и потпуне уживанције кроз ароматерапије, сауне, слана купатила и разне друге благодети богатог спа програма. Предуг списак за набрајање, али никако за испробавање. 

Фото: 1А

У понуди агенције 1 А Травел су и многи други хотели у Анталији, као и другим местима дуж обале Турске. Ту је и богата понуда хотела у Хургади, а од средине јуна и Шарм Ел Шеик. За додатна питања и информације нам се можете обратити путем телефона цалл центра 011 655 78 00, али и направити онлине резервацију на сајту. 

Фото: 1А

Осим тога, за све љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas