Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

СУНЦЕ НА МЕДИТЕРАНУ НЕ ПОСУСТАЈЕ: Зароните у чари хотела који већ годинама оправдава своје име

Маштате о одмору на дугој, пешчаној плажи, у хотелу перфектне услуге, где нећете бринути да ће вам ишта зафалити, а ми знамо савршену дестинацију за вас.

1628842721_GLAVNA-Titanic-Belek17.jpeg
ФОТО: 1А
Oglas

Турска већ дуги низ година важи за дестинацију која осим природних лепота и сунчаних дана, нуди савршену услугу, па испуњава баш свачија очекивања.

Фото: 1А

У понуди  је велики број хотела, посебно у Анталијској регији, а један од оних који се истичу својим раскошом,  богатим садржајима и врхунском услугом сигурно је хотел Titanic Deluxe Golf Belek 5* . Налази се на удаљености од 30км од аеродрома у Анталији и само 6км од центра Белека, у месту Кадрије. За овај комплекс можемо рећи да је један комплетан мали град. Простире се на 170.000м2, а отворен је 2013. године. Цео комплекс има преко пет стотина соба, најразличитијих типова, од стандардних, преко супериор и породичних, а за оне најпробирљивије, који желе искључиво приватност, ту су и „Deluxe“ виле покрај базена, на два спрата, које у складу са луксузним садржајима имају и батлера који је увек гостима на услузи. High class ultra all inclusive услуга хотела је једном речју изванредна, а за уживање у гастрономским специјалитетима, гостима су на располагању поред главног,  још додатних пет a la carte  ресторана, један дечији и укупно 13 барова који нуде освежење у свим деловима овог прелепог комплекса. За забаву и рекреацију, гости могу да користе затворени, велики отворени базен, олимпијски базен, аква парк и неколико мањих базена. Поред наведеног, ту је и велики број спортских терена, фитнес центар, аеробик, а за заљубљенике у голф, хотел обезбеђује бесплатан превоз до неког од бројних голф терена у Белеку.

Фото: 1А

За љубитеље музичких забава, поред дискотеке, у хотелу се организују и посебни вечерњи програм и жива музика. Ко је расположен за нешто мирнији, али никако досадан провод, ту је одличан анимациони тим, позоришне представе и акробатски спектакли. После провода, рекреације и забаве, уколико пожелите да се потпуно опустите, то можете да учините у велелепном спа центру хотела. Овај уједно и највећи спа центар у Европи, где можете да уживате у турском купатилу, сауни, снежној соби, ђакузију, парном купатилу или у неким од третмана и масажа, оставиће вас без речи. На најмлађе је хотел посебно мислио, па су за њих ту мини клуб, игралиште, затворени и отворени базен, дечији бифе и многи други интересантни садржаји, који ће њихово летовање учинити занимљивим и за памћење.

Фото: 1А

Као и све у овом хотелу, тако ни одлазак на плажу није обичан, већ јединствен доживљај. Наиме, до плаже можете прошетати кроз пријатно окружење зеленила, или се одлучити, као и већина гостију, да отпловите бродићима који реком, која протиче кроз комплекс и улива се у море, возе госте до обале и хотелске плаже. Бродићи испловљавају на сваких неколико минута током целог дана и пловидба представља прави угођај, за госте свих узраста. 

Фото: 1А

Уколико одлучите да свој одмор проведете у Турској, можете бити сигурни да сте направили прави избор, а ако још одабир падне на Белек и у њему хотел Titanic Deluxe Golf  Belek 5* , рачунајте на то да ће вам одмор бити бајка.

Фото: 1А

Због свега наведеног, слободно можемо рећи да је овај хотел Titanic који не тоне, већ из године у годину привлачи све већи број гостију, који свој одмор желе да проведу управо у овом хотелу, уживају у свим чарима које он пружа и осете прави луксуз. Уверите се и сами, посетите сајт агенције „1 A Travel“ и направите online rezervaciju, или позовите контакт центар на број 011/655 78 00 и љубазни запослени ће вам са задовољством препоручити неки од многобројних хотела из понуде. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Instagram

Фото: 1А

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas