· · Komentari: 0
LETOVANJE

SUNCE NA MEDITERANU NE POSUSTAJE: Zaronite u čari hotela koji već godinama opravdava svoje ime

Maštate o odmoru na dugoj, peščanoj plaži, u hotelu perfektne usluge, gde nećete brinuti da će vam išta zafaliti, a mi znamo savršenu destinaciju za vas.

1628842721_GLAVNA-Titanic-Belek17.jpeg
FOTO: 1A

Turska već dugi niz godina važi za destinaciju koja osim prirodnih lepota i sunčanih dana, nudi savršenu uslugu, pa ispunjava baš svačija očekivanja.

Foto: 1A

U ponudi  je veliki broj hotela, posebno u Antalijskoj regiji, a jedan od onih koji se ističu svojim raskošom,  bogatim sadržajima i vrhunskom uslugom sigurno je hotel Titanic Deluxe Golf Belek 5* . Nalazi se na udaljenosti od 30km od aerodroma u Antaliji i samo 6km od centra Beleka, u mestu Kadrije. Za ovaj kompleks možemo reći da je jedan kompletan mali grad. Prostire se na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Ceo kompleks ima preko pet stotina soba, najrazličitijih tipova, od standardnih, preko superior i porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele isključivo privatnost, tu su i „Deluxe“ vile pokraj bazena, na dva sprata, koje u skladu sa luksuznim sadržajima imaju i batlera koji je uvek gostima na usluzi. High class ultra all inclusive usluga hotela je jednom rečju izvanredna, a za uživanje u gastronomskim specijalitetima, gostima su na raspolaganju pored glavnog,  još dodatnih pet a la carte  restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, veliki otvoreni bazen, olimpijski bazen, akva park i nekoliko manjih bazena. Pored navedenog, tu je i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf, hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od brojnih golf terena u Beleku.

Foto: 1A

Za ljubitelje muzičkih zabava, pored diskoteke, u hotelu se organizuju i posebni večernji program i živa muzika. Ko je raspoložen za nešto mirniji, ali nikako dosadan provod, tu je odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli. Posle provoda, rekreacije i zabave, ukoliko poželite da se potpuno opustite, to možete da učinite u velelepnom spa centru hotela. Ovaj ujedno i najveći spa centar u Evropi, gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža, ostaviće vas bez reči. Na najmlađe je hotel posebno mislio, pa su za njih tu mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti zanimljivim i za pamćenje.

Foto: 1A

Kao i sve u ovom hotelu, tako ni odlazak na plažu nije običan, već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kroz prijatno okruženje zelenila, ili se odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom, koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba predstavlja pravi ugođaj, za goste svih uzrasta. 

Foto: 1A

Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odabir padne na Belek i u njemu hotel Titanic Deluxe Golf  Belek 5* , računajte na to da će vam odmor biti bajka.

Foto: 1A

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da je ovaj hotel Titanic koji ne tone, već iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju, koji svoj odmor žele da provedu upravo u ovom hotelu, uživaju u svim čarima koje on pruža i osete pravi luksuz. Uverite se i sami, posetite sajt agencije „1 A Travel“ i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na broj 011/655 78 00 i ljubazni zaposleni će vam sa zadovoljstvom preporučiti neki od mnogobrojnih hotela iz ponude. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram

Foto: 1A

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.