· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Травелланд препоручује два ТОП грчка хотела: Алл инцлусиве, 7 ноћи од 615€

У високој сезони, прилично приступачне цене за хотеле са 4 звездице и алл инцлусиве услугом. Издвајамо два хотела са два најлепша полуострва Грчке.

1627503833_naslovna.png
Фото: Травелланд

Полуострво Пелопонез се налази на југу Грчке. Патра је најважнији град регије, и трећи по величини у Грчкој. Недалеко од Патре окружен зеленилом, кристално чистом водом, на поседу површине 35.000 м², смештен је хотел Порто Рио 4*. Хотел категоризован са 4 звездице располаже пространим, комфорним собама са чијих се балкона и тераса пружа очаравајући панорамски поглед.

Објекат се налази на самој плажи, док ресторан хотела има дивну веранду са које се пружа поглед на базен. Е па управо ову удобност и лепоту нуди агенција “Травелланд” свима који још нису искористили свој летњи одмор, а желе на море. До 19.9. можете наћи аранжман од 7 ноћења уз АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ услугу по цени од 615 евра. Цена је изражена као цена по соби. 
Слободних места има у следећим терминима: 31. јул; 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29. август; 4, 5, 11, 12, 18, 19. септембар. Најнижа цена аранжмана на 10 ноћења је 875 евра по СОБИ.

Фото: Травелланд

На полуострву Касандра, а у летовалишту Ханиоти, налази се хотел Гранд Отел 4*. Располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором. Услуга у хотелу је полупансионска. За собу на 7 ноћења у августу треба издвојити најмање 560 евра. Слободних места има већ од 31.7. У септембру је најнижа цена аранжмана чак 435 евра.

Фото: Травелланд

Не чекајте да вам лето прође у неком ишчекивању. Не планирајте много, већ пакујте кофере и право на море!
О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” је отворена сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.