Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Травелланд СЕНЗАЦИЈА: Луксузни хотели на Ситонији на попусту до 30.4.

Букирајте на време хотелски смештај

1651148553_naslovna.jpg
Фото: Травелланд
Oglas

Рано букирање хотелског смештаја има своје предности, а то је пре свега сјајна цена. Управо такве акцијске цене нуди агенција “Травелланд”. Попусти на луксузне хотеле у Грчкој важе до 30. априла. Резервишите најбоље место за одмор на време!

Грчка је увек дестинација за препоруку. Ситонија је део три полуострва која сачињавају познату и тражену туристичку регију Халкидики. Из широке понуде туристичке агенције “Травелланд”, издвајамо пар заиста добрих грчких хотела који се налазе на Ситонији.

Акцијске цене за резервације до 30.4.
Лето не може да се замисли без прелепог грчког мора. А на самој пешчаној плажи у великом хотелском комплексу смештеном на четири и по хиљаде хектара и десет километара уз море са мноштвом плажа и увала, налази се хотел Порто Царрас Мелитон хотел & Спа 5*. Удаљен је 2км од Неос Мармараса и 110км од аеродрома "Македониас" у Солуну. Своја врата широм отвара туристима већ од 28.4. Најнижа цена боравка је 299 евра по соби (3 ноћења, услуга полупансионска). За првомајске празнике постоји могућност боравка на 4 и 5 ноћења. Летовање на 7 ноћења може да кошта 799 евра са терминима од 25.5. Важна напомена - Цене су снижене за чак 45%!

Фото: Травелланд

У мају ће вам добродошлицу пожелети и  Лагомандра Хотел & Спа*, тачније већ за првомајске празнике. Ради се о хотелском комплексу у оквиру ког се налази и Лагомандра Беацх Хотел (засебна зграда). Смештен је у једном од најлепших делова залива Торонеос. Хотел је удаљен око 6 км од Неос Мармараса, око 14 км од Никитија и око 100 км од Солуна. Налази се 150 метара од пешчане плаже награђене плавом заставицом до које води мостић преко главног пута. Лежаљке и сунцобрани се наплаћују према хотелским правилима. Услуга је полупансионска. Током лета боравак је могућ на 7 и 10 ноћења, а на 5 и 6 ноћења већ од 28.4. (најнижа цена је 285 евра по соби за 5 ноћи; од 565 евра за 10 ноћи).

Фото: Травелланд

Лагомандра Беацх 4*- Смештен је између светло зеленог подножја брда Итамос и дубоко плаве воде Торонеос залива, на златној плажи Лагомандра, која је награђена Плавом заставом. Удаљен је 90 км од солунског аеродрома и 5 км од сликовитог места Неос Мармарас. Услуга је такође на бази полупансиона. Најнжа цена боравка је на 5 ноћења са терминима од 28.4. и износи 310 евра по соби. Најнижа цена боравка на 7 ноћења износи 430 евра. За боравак на 10 ноћења треба издвојити најмање 610 евра по соби. Отворен је за госте током првомајских празника па све до краја септембра 2022.

Фото: Травелланд

Шарматно место Неос Мармарас нуди још један хотелски смештај са 4 звездице, а у рангу са 5* – Посеидон Сеа Ресорт 4*. Располаже приватном плажом, а за љубитеље тениса ту је и тениски терен.
Услуга у хотелу је Алл инцлусиве, а цене боравка снижене до 15%. Од 4.6. боравак најнижа цена за 7 ноћења је 910 евра по соби. Од 1.6. могућ је смештај ан 10 ноћења.
Лето може да почне!

Све заинтересовани се могу детаљније информисати о хотелима и извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду, сваког радног дана од 09-20х, суботом од 09-16х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas