Oglas
· · Komentari: 0

Travelland SENZACIJA: Luksuzni hoteli na Sitoniji na popustu do 30.4.

Bukirajte na vreme hotelski smeštaj

1651148553_naslovna.jpg
Foto: Travelland
Oglas

Rano bukiranje hotelskog smeštaja ima svoje prednosti, a to je pre svega sjajna cena. Upravo takve akcijske cene nudi agencija “Travelland”. Popusti na luksuzne hotele u Grčkoj važe do 30. aprila. Rezervišite najbolje mesto za odmor na vreme!

Grčka je uvek destinacija za preporuku. Sitonija je deo tri poluostrva koja sačinjavaju poznatu i traženu turističku regiju Halkidiki. Iz široke ponude turističke agencije “Travelland”, izdvajamo par zaista dobrih grčkih hotela koji se nalaze na Sitoniji.

Akcijske cene za rezervacije do 30.4.
Leto ne može da se zamisli bez prelepog grčkog mora. A na samoj peščanoj plaži u velikom hotelskom kompleksu smeštenom na četiri i po hiljade hektara i deset kilometara uz more sa mnoštvom plaža i uvala, nalazi se hotel Porto Carras Meliton hotel & Spa 5*. Udaljen je 2km od Neos Marmarasa i 110km od aerodroma "Makedonias" u Solunu. Svoja vrata širom otvara turistima već od 28.4. Najniža cena boravka je 299 evra po sobi (3 noćenja, usluga polupansionska). Za prvomajske praznike postoji mogućnost boravka na 4 i 5 noćenja. Letovanje na 7 noćenja može da košta 799 evra sa terminima od 25.5. Važna napomena - Cene su snižene za čak 45%!

Foto: Travelland

U maju će vam dobrodošlicu poželeti i  Lagomandra Hotel & Spa*, tačnije već za prvomajske praznike. Radi se o hotelskom kompleksu u okviru kog se nalazi i Lagomandra Beach Hotel (zasebna zgrada). Smešten je u jednom od najlepših delova zaliva Toroneos. Hotel je udaljen oko 6 km od Neos Marmarasa, oko 14 km od Nikitija i oko 100 km od Soluna. Nalazi se 150 metara od peščane plaže nagrađene plavom zastavicom do koje vodi mostić preko glavnog puta. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju prema hotelskim pravilima. Usluga je polupansionska. Tokom leta boravak je moguć na 7 i 10 noćenja, a na 5 i 6 noćenja već od 28.4. (najniža cena je 285 evra po sobi za 5 noći; od 565 evra za 10 noći).

Foto: Travelland

Lagomandra Beach 4*- Smešten je između svetlo zelenog podnožja brda Itamos i duboko plave vode Toroneos zaliva, na zlatnoj plaži Lagomandra, koja je nagrađena Plavom zastavom. Udaljen je 90 km od solunskog aerodroma i 5 km od slikovitog mesta Neos Marmaras. Usluga je takođe na bazi polupansiona. Najnža cena boravka je na 5 noćenja sa terminima od 28.4. i iznosi 310 evra po sobi. Najniža cena boravka na 7 noćenja iznosi 430 evra. Za boravak na 10 noćenja treba izdvojiti najmanje 610 evra po sobi. Otvoren je za goste tokom prvomajskih praznika pa sve do kraja septembra 2022.

Foto: Travelland

Šarmatno mesto Neos Marmaras nudi još jedan hotelski smeštaj sa 4 zvezdice, a u rangu sa 5* – Poseidon Sea Resort 4*. Raspolaže privatnom plažom, a za ljubitelje tenisa tu je i teniski teren.
Usluga u hotelu je All inclusive, a cene boravka snižene do 15%. Od 4.6. boravak najniža cena za 7 noćenja je 910 evra po sobi. Od 1.6. moguć je smeštaj an 10 noćenja.
Leto može da počne!

Sve zainteresovani se mogu detaljnije informisati o hotelima i izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas