· · Коментари: 0
Одмор

ЗЕЛЕНО, ВОЛИМ ТЕ, ЗЕЛЕНО: ИЦ Греен Палаце је одличан избор за породични одмор у Анталији (ФОТО)

Међу морем предивних хотела у Анталији, истиче се један, кројен за породични одмор.

1597260327_IC-Green-GLAVNA.jpg
Фото: Промо

Издваја се по невероватном зеленилу и бескрајном избору садржаја, па је веома популаран и добро познат међу туристима. У питању је ИЦ Греен Палаце Хотел 5*, на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве. Излази на своју, пешчану плажу и баш као што би се и по његовом имену дало наслутити, посебна чар ИЦ Греен Палаце 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама... Додајте на то прекрасно плаву боју медитеранског мора, симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама.

Фото: Промо

Хотел ИЦ Греен Палаце 5* има преко четири стотине соба, различитих типова - стандардних, породичних, па и председничких апартмана, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију. Нема места за бригу ни када је гастрономско уживање у питању, хотел пружа алл инцлусиве услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест а ла царте ресторана са најразличитијим кухињама, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино.

Фото: Промо

Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има дечији базен и клуб за децу са разноврсним анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању. Оно што родитеље сигурно радује, јесте да у хотелу ИЦ Греен Палаце 5* деца која имају до 15 година бораве сасвим бесплатно, јер спада у специјалну категорију „двоје деце гратис“.

Фото: Промо

Да ваш одмор буде потпун, да се максимално напуне батерије, то је нешто на шта се у хотелу ИЦ Греен Палаце 5* посебно обраћа пажња. Комплекс поседује аутентични спа центар са сауном, ђакузијем и турским купатилом, где гости могу да се препусте и максимално опусте, како да би наградили своје тело, тако и да одморе очи, разбистре главу и саберу утиске.

Фото: Промо

Оно што овај фитнес и спа центар посебно издваја су масаже, са традиционалним источним стиловима, па ће се гости после третмана осећати као да су на далеком Балију, а амбијент хотела ће тај осећај посебно употпунити.

Фото: Промо

Хотел ИЦ Греен Палаце 5* се налази у понуди агенције „1 А Травел“, која је специјализована за аранжмане у Турској. Целокупна понуда агенције је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата, чиме штедимо време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а да бисте нас озбиљно схватили, нудимо и попуст по резервацији од 10 евра.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.