· · Коментари: 29
ГРЧКА

Српски туристи ПОНИЖЕНИ у Грчкој! Новац смо стављали у КЕСУ, нису хтели из РУКУ, а у луци смо доживели ШОК! (ФОТО/ВИДЕО)

Последња група српских туриста напустила је Тасос, а од њих су сви бежали.

Око 17 часова је и последња група српских туриста напустила Тасос, познато грчко летовалиште на којем су српски туристима деценијама били најбројнији гости. Последња група није отишла, него је буквално евакуисана.

Прочитајте још: КАТАНАЦ! Српске агенције се "замрзавају"! Ево шта чека туристе који су УПЛАТИЛИ ПУТОВАЊЕ

Овог лета су са Тасоса стизале лепе вести, а између осталог и да је ово острво најбоље одговорило на ковид позитивне туристе. Локалне власти су организовале изолован хотел и у њему су смештали ковид позитивне асимптоматске случајеве о чему можете прочитати ОВДЕ. Нажалост, нису сви били благонаклони према туристима, већ су многи подлегли паници.

Пуста лука
Путници су морали 40 минута да седе у угашеном и закључаном аутобусу.

Последњи аутобус са туристима који су летовали на Тасосу данас је буквално евакуисан. Лука у Лименасу је била апсолутно празна и сви запослени су били под комплетном заштитом.

Када су стигли у луку у Лименас полиција их је дочекала са захтевом да када уђу на трајект, нико од туриста не сме да напусти аутобус. Дакле, све време вожње су морали да седе у угашеном аутобусу. Вожња од Тасоса до Кавале траје око 40 минута!

Хитна помоћ у Керамоти
На благајни су тражили паре да ставе у кесу и оставе на пулту!

- Када сам отишао да платим карту за аутобус на благајни нису хтели да приме новац, него су тражили да тачан износ ставим у кесу и оставим је на пулт - каже возач аутобуса.

Прочитајте још: НЕОЧЕКИВАН ПРЕОКРЕТ! Српски туристи који су враћени вечерас са Евије добили ПОКЛОН ОД ГРКА

Када је српски аутобус стигао на копно у луку Керамоти, српске туристе је дочекао шок - чекало их је возило хитне помоћи! Ту их је преузела пратња која их је пратила до границе са Бугарском.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.