Oglas
· · Komentari: 29
GRČKA

Srpski turisti PONIŽENI u Grčkoj! Novac smo stavljali u KESU, nisu hteli iz RUKU, a u luci smo doživeli ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Poslednja grupa srpskih turista napustila je Tasos, a od njih su svi bežali.

Oglas

Oko 17 časova je i poslednja grupa srpskih turista napustila Tasos, poznato grčko letovalište na kojem su srpski turistima decenijama bili najbrojniji gosti. Poslednja grupa nije otišla, nego je bukvalno evakuisana.

Pročitajte još: KATANAC! Srpske agencije se "zamrzavaju"! Evo šta čeka turiste koji su UPLATILI PUTOVANJE

Ovog leta su sa Tasosa stizale lepe vesti, a između ostalog i da je ovo ostrvo najbolje odgovorilo na kovid pozitivne turiste. Lokalne vlasti su organizovale izolovan hotel i u njemu su smeštali kovid pozitivne asimptomatske slučajeve o čemu možete pročitati OVDE. Nažalost, nisu svi bili blagonakloni prema turistima, već su mnogi podlegli panici.

Pusta luka
Putnici su morali 40 minuta da sede u ugašenom i zaključanom autobusu.

Poslednji autobus sa turistima koji su letovali na Tasosu danas je bukvalno evakuisan. Luka u Limenasu je bila apsolutno prazna i svi zaposleni su bili pod kompletnom zaštitom.

Kada su stigli u luku u Limenas policija ih je dočekala sa zahtevom da kada uđu na trajekt, niko od turista ne sme da napusti autobus. Dakle, sve vreme vožnje su morali da sede u ugašenom autobusu. Vožnja od Tasosa do Kavale traje oko 40 minuta!

Hitna pomoć u Keramoti
Na blagajni su tražili pare da stave u kesu i ostave na pultu!

- Kada sam otišao da platim kartu za autobus na blagajni nisu hteli da prime novac, nego su tražili da tačan iznos stavim u kesu i ostavim je na pult - kaže vozač autobusa.

Pročitajte još: NEOČEKIVAN PREOKRET! Srpski turisti koji su vraćeni večeras sa Evije dobili POKLON OD GRKA

Kada je srpski autobus stigao na kopno u luku Keramoti, srpske turiste je dočekao šok - čekalo ih je vozilo hitne pomoći! Tu ih je preuzela pratnja koja ih je pratila do granice sa Bugarskom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas