Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУТОВАЊЕ

ЈОШ САМО ДАНАС И СУТРА - ДОЧЕК 2022, БОЖИЋ, РАСПУСТ, ЈАНУАР И ФЕБРУАР ПО ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНАМА - АКО НАЂЕТЕ ЈЕФТИНИЈЕ, ВРАЋАМО РАЗЛИКУ

Период новогодишњих и божићних празника је време даривања, самим тим, поклоните себи и својим најближима путовање из снова.

1640076335_naslovna.jpg
Фото: Wаyоут
Oglas

Јединствено је искуство дочекати Нову годину и Божић на плажи и у топлим крајевима и док је у нашој земљи температура у минусу, купати се и сунчати се у Хургади или Дубаију и проводити се са својим пријатељима и породицом.

Фото: Wаyоут

Обзиром на то да је потражња за новогодишњим и божићним аранжманима веома велика, остало је веома мало места, стога саветујемо све који желе да за време предстојећих празника и школског распуста посете Хургаду и Дубаи што пре резервишу своје место у авиону и у хотелу и тако обезбеде себи незаборавно летовање у сред зиме.

Фото: Wаyоут

Ултра Ласт Минуте понуда за Хургаду за дочек Нове године, Божић и школски распуст доноси најповољније понуде до сада за неке од најпопуларнијих и најквалитетнијих хотела на обали Црвеног мора. За летове 28. и 29. децембра остало је веома мало места, док је за летове 04. / 05. / 08. / 12. / 15. јануара преостало тек понеко место више него за новогодишње поласке, али Хургада је веома популарна у ово доба године и нема сумње да ће се места попунити у најкраћем року.

Фото: Wаyоут

Када је реч о Дубаију, позивница за овај град будућности није потребна и довољно је само напоменути да је тренутно ЕXПО 2020 у току, да се спрема спектакуларни ватромет као и за сваки дочек Нове године, а Дубаи Схопинг Фестивал је почео и трајаће до краја јануара.

Фото: Wаyоут

Ласт Минуте понуда за новогодишње поласке и поласке до 16. јануара који обухватају Божић у Дубаију и период школског распуста са пажљиво изабраним хотелима на најтраженијим локацијама обилује веома повољним аранжманима, а свако путовање у Дубаи ће вам посебно дочарати наш водич Зак који све путнике заједно са нашим тимом дочекује у Дубаију.

Фото: Wаyоут

Наравно, битно је напоменути да ексклузивно у Wаyоут, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.

Фото: Wаyоут

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта  или путем мејл адресе  резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фејсбук  и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas