Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
путовање

СА WAYOUTOM НА НАЈСУНЧАНИЈЕ ЕВРОПСКЕ ДЕСТИНАЦИЈЕ: БАРСЕЛОНА У МАРТУ, КИПАР И КОСТА БРАВА - ЛЕТО 2022

АКО НАЂЕТЕ ЈЕФТИНИЈЕ ВРАЋАМО РАЗЛИКУ

1645782201_naslovnaslicica.jpg
Фото: wаyоут
Oglas

Након годину дана паузе због поштовања свих епидемиолошких мера и услова путовања, са великим ентузијазмом и задовољством, Wayotom, агенција број 1 по броју путника за Кипар у региону, отворила је продају аранжмана за Кипар почетком гордине и ако се по јутру дан познаје, Кипар ће ове године бити хит дестинација за путнике из целог региона.

Оно што је сигурно на Кипру, то су сунчани дани и прелепо време, а такође, Кипар као дестинација ће сигурно бити отворена за све српске туристе у погледу Цовид регулатива.

За све путнике смо спремили специјалну акцију тако што је за летњи аранжман при резервацији довољно уплатити аванс у износу од само 99ЕУР, док је остатак потребно уплатити 20 дан пре путовања, стога сви без бриге могу резервисати своје путовање за ову фантастичну дестинацију.

Фото: wаyоут

Ако сте мислили да је на Кипру хладно у априлу и мају, варате се. Сезона купања на Кипру почиње почетком априла, а време је слично оном у Хургади, а никако оном у Грчкој, како многи верују када размишљају о путовању на Кипар. Први поласци ове сезоне биће уједно и поласци за Ускрс и 1. мај, стога је то права прилика да искористите празнике и слободне дане и побегнете од градске гужве и свакодневних активности.

Фото:wаyоут

Фирст минуте понуда која обухвата поласке у мају и јуну састоји се од мешавине најтраженијих, најквалитетнијих и најбоље оцењених хотела на Кипру, а све то уз спектакуларно повољне цене, слободно можемо рећи и најповољније до сад. Од хотела за овај период бисмо издвојили хотел са фантастичном плажом  Park Beach  у Ларнаки, као и хотеле у Аја Напи који се налазе на одличним локацијама близу плажа и самог шеталишта, а то су Fedrania Gardens (један од најпродаванијих хотела на нашем тржишту), затим  Pierre Anne Hotel који се налази уз обалу, а свега неколико минута хода од самог центра Аја Напе, као и Abacus Suites, луксузни боутиqуе хотел такође недалеко од плаже и центра свих збивања у Аја Напи. Свакако, не смемо заборавити породични хотел  Callisto Holiday Village са промоцијом која подразумева да двоје деце до 14 година не плаћају смештај, затим један од најлуксузнијих хотела у Протатарасу  Constantinos The Great, као и један од најлуксузнијих хотела у Аја Напи Adams Beach, који у Супериор соби може сместити двоје деце до 13 година која плаћају само авио карту. За љубитеље луксуза, посебно издвајамо хотел на самој плажи у Лимасолу, а то је Mediterranean Beach Hotel.

Фото: wаyоут

Поласци у јулу, августу, септембру и октобру налазе се у  Ultra First Minute понуди, а хотеле које бисмо посебно издвојили су, наравно, најпродаванији хотел, а уједно и најбољи породични хотел на Кипру  Callisto Holiday Village, затим један од луксузнијих хотела у близини фантастичне плаже  Adams Beach, као и хотел у близини Нисси плаже, најлепше плаже на Кипру  Christofinia Hotel(који се налази тачно преко пута познатог хотела Адамс Беацх).

Фото: wаyоут

Такође, желимо да скренемо пажњу и на нови хотел у нашој понуди који се налази на сјајној локацији Amethyst Napa Hotel & Spa, као и на фантастичан хотел у близини чувене Макронисос плаже Asterias Beach. Један од најбољих Алл Инцлусиве услуга на Кипру гости могу имати у хотелу  Pernera Beach, а за све Wаyоут путнике који су летовали у Египту у чувеним Сунрисе хотелима, имамо специјалну понуду за хотел  Sunrise Beach Hotel у Протарасу који се налази на фантастичној локацији и један је од најбољих хотела на обалама Кипра. Један од нових хотела у нашој понуди од ове сезоне је и  Jacaranda Hotel Apartments  у Протарасу који има заиста одличан однос цене и квалитета, а за све оне који би да одморе од гужве и буке, препоручили бисмо адулт-онлy хотел Tasia Maris Beach & Spa

Фото: wаyоут

Барселона је главни град Каталоније, познат као метропола модернизма и позната по сунчаном, плавом небу, елегантној медитеранској атмосфери и необичној архитектури. Град у којем је живео и радио архитекта Антонио Гауди обилује његовим најрепрезентативнијим делима. Барселона је модеран град са широким булеварима, пространим трговима и веома живописним квартовима.

Овај фантастични град испуњен знаменитостима и лепотама од сада можете упознати заједно са Wаyоутом, а наша специјална понуда за поласке у фебруару и марту сачињена је од панорамског разгледања града у пратњи лиценцираног водича на српском језику и смештаја у централно лоцираном хотелу  Evenia Rossello 4*.

Фото: wаyоут

А како од Wаyоут агенције увек можете очекивати нова изненађења и нове неодољиве понуде, за све љубитеље Шпанске обале смо припремили никад повољнију понуду за летњу сезону 2022. године за Коста Браву. Ова фантастична понуда обухвата поласке од средине јуна, па све до средине септембра, а за све наше путнике смо пажљиво изабрали хотеле који одговарају разноврсним укусима и захтевима путника. Одлични хотели уз обалу које препоручујемо су  htop Planamar 3* и Tropic Park 4*  у Малграт де Мару, затим познати Stella Maris 3* у Бланесу, као и  htop Royal Sun 4*  у Санта Сусанна-и главне су звезде наше понуде, док су градски хотели које бисмо издвојили из понуде свакако  Cartago Nova by ALEGRIA 3*  у Малграт де Мару и хотел  Bon Repos 3*  у Цалелла-и. Наравно, нећемо заборавити и најпопуларније летовалиште на Коста Брави, а то је Љорет де Мар где смо изабрали сјајне хотеле попут  Maria Del Mar 4*, затим познати  Don Juan Resort 4*, као и хотел са одличним оценама на туристичким порталима Cleopatra Spa Hotel 4*и адулт-онлy хотел ALEGRIA Fenals Mar 3*Lux.

Ако се питате због чега је путовање на Кипар или на Коста Браву преко Wаyоут агенције дефинитивно најсигурније ове године, основни разлог је што Wаyоут агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wаyоуту, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.
 

Фото: Wаyоут

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs  резервишу своје путовање из снова.


На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas