Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта се мора знати ако се путује авионом?

Планирање путовања авионом може бити узбудљиво, али и стресно. Поред резервације карата и смештаја, узима се у обзир и логистика доласка до аеродрома и путовања до коначног одредишта.

1709371118_Foto-Shutterstock-avion.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У овом тексту даје се неколико савета о томе како олакшати овај део путовања.

Паркинг на аеродрому Београд
Проналажење паркинг места на аеродрому може бити стресно, посебно ако путници су у журби. Зато је добро унапред резервирати паркинг место онлине.

Аеродром паркинг обично нуди два типа услуга:
Краткорочни паркинг: Намијењен је путницима који се задржавају на аеродрому кратко вријеме (до неколико дана). Цене краткорочног паркинга су обично више од цена дугорочног паркинга.
Дугорочни паркинг: Намијењен је путницима који се задржавају на аеродрому дуже вријеме (недељу дана и више). Цене дугорочног паркинга су обично ниже од цена краткорочног паркинга када се рачуна по дану.

На Аеродром Паркинг Београд: може се пронаћи широка понуда паркинг места по повољним ценама, а резервација се врши једноставно и брзо, у само пар корака кроз форму или једноставним позивом на телефон.

Предности резервације паркинга на аеродрому онлине које имају корисници:
    • Уштеда новца - онлине цене су обично ниже од цена на лицу места
    • Гаранција паркинг места - не морају се бринути да ли ће им бити доступно место
    • Брза и једноставна резервација - могу резервирати паркинг у пар кликова
    • Различите опције паркинга - могу изабрати паркинг на отвореном, у гаражи, са видео надзором итд.

Корисници би требало да упореде цене пре резервације:
Цене паркинга на аеродромима се могу значајно разликовати између званичног паркинга и приватних паркинга. Пре него што резервишу паркинг место корисници обично упоређују цене различитих опција паркирања. Овиме могу уштедети велику своту новца коју могу искористити боље на уживање у коктелима на некој плажи.

Rent a car
Ако им је потребно возило по доласку на аеродром, идеално решење је рент а цар. На сајту агенције Ар rent a car Београд могу изабрати возило из богате флоте возила различитих категорија, а све по конкурентним ценама.

 

Предности коришћења рент а цар услуге:

    • Флексибилност - могу изабрати возило које одговара њиховим потребама и буџету
    • Удобност - не морају се бринути о вожњи и паркирању
    • Уштеда времена - рент а цар им омогућава да брзо и једноставно дођу до њиховог одредишта

Када су корисници ових услуга у потрази за најбољим рент а цар агенцијама у Београду, има их прилично. Требају бити опрезни и узимати возило само код регистрованих рент а цар агенција. Једна агенција која може бити одличан избог је свакако Rent a car Београд - Бел. Код њих се може резервисати возило врло лако и једноставно уз максималну сигурност да неће бити преварени. Њихово возило ће их чекати спремно на локацији коју договоре са њима.

Срећно путовање!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas