Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ТВ ЛИЦА

Била је најлепша новинарка Трећег канала, сви су је имитирали, а данас води занимљиву емисију

Соња Тодоровић Шегрт била је једно од најлепших лица "Трећег канала" и Студија Б, а ова енергична новинарка топлог гласа данас ради занимљиву емисију.

1617354476_Sonja.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Трећи канал је оставио неизбрисив траг у култури урбаног Београда последњих деценија 20. века. Трећи канал РТС је био трећи програм Телевизије Београд, а настао је 1. јула 1989. године. Угашен је 5. маја 2006. године.

Прочитајте још: Ружно паче из култне серије 90тих постала је права ЛЕПОТИЦА и очекује ШЕСТО ДЕТЕ (ФОТО)

Соња Тодоровић Шегрт

Трећи канал је био одскочна даска за многе новинаре, а једно од препознатљивих лица била је Соња Тодоровић Шегрт која је пленила топлим гласом, витким стасом и непосредним прилозима о култури и забави. Овакав начин разговора је убрзо променио понашање новинара на сивм телевизијама.

Соњин стил су убрзо имитирале све телевизије

Где је сада Соња Тодоровић Шегрт?

Од 2008.године је уредник и водитељ на Радио Београду, прво на програду Радиа 202, а онда на Радио Београду 2.

Од пре две године ради емисију "Вечити други", али на таласима Радио Београда можемо је чути и у емисијама Културни кругови, На три воде, Синоћ у граду ...

Прочитајте још: Весна ЂОГАНИ ухваћена у НЕОБИЧНОЈ АКЦИЈИ! Док она ЧУЧИ у тамном пролазу, ево шта ЂОЛЕ

Суботом у 11
Емисија је на програму суботом од 11 часова. Траје 55.минута и садржи избор из програма Радио Београда из предходне недеље.

Емисија "Вечити други" је на програму сваке суботе од 11 сати у живо на таласима Радио Београд 2. Овај радио је 9.фебруара прославио 63.рођендан.

Емисија "Вечити други" је ретроспектива недеље

-

Соња је препознатљива по ведром духу и топлом гласу Фото: А. М.

Емисија је почела 11.фебрура 2017.године на иницијативу главног уредника Радомана Кањевца и уреднице Снежане Бићанин. Обично имамо од шест до осам занимљивих личости из културног и јавног живота који су били гости Радио Београда 2. У емисији "Вечити други" бирамо најзанимљивије делове разговора у трајању од три минута. То је ретоспектива недеље - истиче Соња.

Прочитајте још: Распаметила сексипилом: Јами фотографијом од пре 30 година запалила Инстаграм (ФОТО)

Кроз емисију су се могли чути све водеће личности домаћег, регионалног и европског културног живота . Емисију прати и веома динамична музика према избору музичког уредника Предрага Васића, а пре њега у избору Иване Ђорђевић. Емисију су од 2017. године радиле колегинице Сара Арсеновић и Нада Бабић, а у последњх годину дана емисију наизменично радимо Аријана Хандан и Соња.

Соња и љубимац
Данас људи слушају радио преко интернета и много је живљи него претходних година!

- У данашње време поставља се често питање да ли се слуша радио? Међутим, са појавом интернета, супротно очекивањима, повећала се слушаност радија у целом свету. Наше емисије можете слушати не само у реалном времену, него и накнадно, у било које време и на било којем месту на коме имате интернет. Данас људи слушају радио на телефону, таблету или рачунару. По мом мишљењу данас је радио много је живљи него пре десет или петнаест година - истиче Соња.

Прочитајте још: До лета - РАКЕТА! Ево која наша ПЕВАЧИЦА се озбиљно загрејала за скидање ВИШКА КИЛОГРАМА (ВИДЕО)

Новинар и водитељ Соња Тодоровић Шегрт је многима позната и по гледаним емисијама које је радила на ТВ СТУДИЈУ Б и РТСу, као и по културно-забавној ТВ емисији у приватној продукцији "Добро ти вече".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas