Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Ружно паче из култне серије 90тих постала је права ЛЕПОТИЦА и очекује ШЕСТО ДЕТЕ (ФОТО)

Њен отац је чувени продуцент и сви су мислили да је ћерки незаслужено дао улогу у чувеној серији.

1617343865_Tori.PNG
Фото: Instagram/ screenshot torispelling
Oglas

Ако сећате се Доне из серије "Беверли Хилс" сигурно замишљате плавушу која је мало глумила и брзо била заборављена. Наиме, после ове култне серије није имала неку запажену улогу.

Прочтиајте још: До лета - РАКЕТА! Ево која наша ПЕВАЧИЦА се озбиљно загрејала за скидање ВИШКА КИЛОГРАМА (ВИДЕО)

Тори Спелинк има 1,5 милиона пратилаца на Инстаграму и за њих има дивну вест! Ова глумциа чека шесто дете!

Стомачић заобљен, а Тори блажена...

Иако је јуче био Дан шале Тори је показала труднички стомачић који се прилично заоблио. Тори има 47 година и сви су одушевљени њеним изгледом. Наиме, она буквално блиста! На слици са "новим стомачићем" Тори носи неглиже и белу мајицу, а на емсту гаћица је "крстић". Савршено је нашминкана, а њена бујна плава коса расута је по раменима.

Прочитајте још: Распаметила сексипилом: Јами фотографијом од пре 30 година запалила Инстаграм (ФОТО)

На овај начин је потврдила говоркања да је, ипак, трудна!

Тори су одмах напали људи, јер сматрају да није смешно да за 1. април прави шале на рачун трудноће, јер многи парови имају проблема са трудноћом. Њен супруг Дин МекДермонт (54) није се оглашавао.

Ово је најглупља шала свих времена!

- Надам се да трудноћу не користиш као првоаприлску шалу, јер си влагословена са петоро деце и ово ти не треба - написао је један од пратилаца.

- Ако је ово првоаприлска шала, најглупља је од када знам за себе - написао је други.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Тори Спелинг, дакле, има петоро деце: Лиама (14), Стела (12), Хети (9), Фина (8) и Боа (4). И не чуди што су пратиоци шокирани шестом трудноћом.

Пре неки дан је, заиста, била код доктора.

Глумица до сада није коментарисала и дала објашњење да ли, заиста, трудна или је реч о шали. Међутим, чињеница је да је Тори на Инстаграму имала "лајв" у којем је снимила како одлази на третман код чувеног доктора Симона Уриана Епиона на третман коже и њен стомак се није видео.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas