Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потрошила 739 000 евра на ОДЕЋУ у 2022. години: Далеко више од Кејт Мидлтон и краљице Летиције - Ова принцеза је највећа расипница међу племкињама (ФОТО)

Сума коју је издовјила уа одевне комаде приближила се цифри од милион евра

1673011139_profimedia-0743791838.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Припаднице краљевских породице приликом сваког јавног наступа носе скупоцене комаде гардеробе и накита, а анализира се апсолутно све. Зато не чуди да племкиње посебну пажњу придају моди и одабиру стајлинга, вешто комбинујућу класику и естетику.

Принцеза од Монака премашује износ од 700 хиљада евра потрошених на моду, а далеко иза ње су грчка принцеза Марија-Олимпиа и Кејт Мидлтон. Краљица Летиција је на четрнаестом месту с потрошених готово 54 хиљаде евра.

Наиме, осим годишње листе најбоље и најлошије одевених, ту је још једна лествица која увек изазива још већу знатижељу: она која приказује колико новца најпопуларније краљице и принцезе различитих европских монархија троше на моду. Сваке године страница "УФО Но Море", који под лупом, и то свакодневно, анализира сваку одевну комбинацију краљевских породица , саставља листу која приказује колико такви стајлнзи на крају коштају. Према тој листи, и 2022. године принцеза Шарлин води на листи , потрошивши 739 хиљаде евра у једној години на нову одећу.

Прочитајте још: КАО ЦЕЦА 90-их: Анастасија Ражнатовић у провокативном издању, поручује: '' Не проналазим се у мајкиним песмама, не дај Боже!''

Фото: Профимедиа

Принцеза, која се вратила у Монако у децембру 2021, након што је више од шест месеци провела у Јужној Африци због болести, излазила је у јавност по дужности и много мање од Кејт Мидлтон али је трошила више новца на свој стајлинг. Није штедела ни када је у питању реновирање ормара, јер је купила више од 105 нових одевних комада с просечном ценом већом од 11 хиљада евра по комаду.

Грчка принцеза Марија-Олимпија ове године дебитује на овој листи па се тако налази на другом месту, надмашивши тако славне краљевске чланице као што су Кејт Мидлтон и краљицу Максиму. Наиме, ћерка Марије Шантал Милер на одећу је потрошила цифру од 227 хиљада евра и показала више од 50 одевних комада.

Треће место за Кејт Мидлтон

Мало је чланова краљевске породице привукло толико медијске пажње као Кејт Мидлтон у 2022.години. Њена улога у британској краљевској породици је све важнија, а њен ормар такође се знатно увећао током последње године. Принцеза од Велса је тако у години иза нас избацила највише одевних комада, укупно 204, а за чак 168 је позната цена, док су остали рађени по мери, а 14 стајлинга није идентиковано. За одећу принцезе од Велса издвојено је 217 хиљада евра, што представља издатак од 1.293 евра по модној комбинацији.

Прочитајте још: "Јешћемо на поду": Бадњи дан у дому Вики Миљковић - "Волим и поштујем традицију, а ту љубав сам пренела и на сина Андреја" (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Листу настављају шведска принцеза Софија на четвртом месту, луксембуршка војвоткиња Марија Тереса на петом као и Меган Маркл на шестом месту. Краљица Летиција, припадница краљевске породице која је многима модни узор, налази се на 14. мјесту.

Према писању британске странице, шпанска краљица показала је је укупно 129 нових одевних комада, а укупна цена одеће је близу 54 хиљаде евра. Још један занимљив податак који привлачи пажњу је да је просечна цена по одевном комаду краљице Летиције износила 539 евра, знатно мање од готово 12 хиљада евра, колико је Шарлин од Монака просечно издвојила по комаду.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas