Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА СЕРИЈА

Дејан Станковић раме уз раме са Лазом Ристовским: Легендарни фудбалер ДОБИО УЛОГУ у новој серији ДРИМ ТИМ

Прослављени фудбалер, опробаће се и као глумац

1595931530_dejan_stankovic_01062020_0014.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Тренер ФК Црвена Звезда, Дејан Станковић недавно је добио улогу у серији која ће од јесени почетии са емитовањем под називом Дрим Тим.

Прочитајте још:  КОРОНА стиже и на мале екране: Популарна серија "Увод у анатомију" у следећој сезони бавиће се пандемијом ковида 19

Прослављени фудбалер, данима је улогу увежбавао на стадиону Трудбеника, у друштву Ненада Милијаша и Лазара Ристовског. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#анигхтнотфореверyоне 🔵⚫️🔵⚫️

А пост схаред бy Дејан Станковиц (@дејанстанковиц) он - Први пут сам пред камерама у оваквом пројекту. Кад вас позове легенда као што је Лазар Ристовски, нема одбијања. Ово је за мене велико задовољство. Знам шта треба да играм. Мислим да је лепо да се исприча једна оваква прича. Имао сам прилику да упознам једног од браће Олаверић и мислим да ми је судио утакмицу као кадету. У животу, као и на филму, чуда се дешавају, па у спорту није немогуће да неки мали клуб направи велики успех. Само ја могу да играм Дејана Станковића. Шалим се, наравно да бих допустио и неком другом. Не знам ко би могао да ме одглуми. Имам другаре који су глумци, па нека се они договоре - рекао је у шали фудбалер на конференцији за медије.

- Први пут сам пред камерама у оваквом пројекту. Кад вас позове легенда као што је Лазар Ристовски, нема одбијања. Ово је за мене велико задовољство. Знам шта треба да играм. Мислим да је лепо да се исприча једна оваква прича. Имао сам прилику да упознам једног од браће Олаверић и мислим да ми је судио утакмицу као кадету. У животу, као и на филму, чуда се дешавају, па у спорту није немогуће да неки мали клуб направи велики успех. Само ја могу да играм Дејана Станковића. Шалим се, наравно да бих допустио и неком другом. Не знам ко би могао да ме одглуми. Имам другаре који су глумци, па нека се они договоре - рекао је у шали фудбалер на конференцији за медије.

Серија је инспирисана истинитим догађајем, која прати лик фудбалског фанатика и оца једанаест синова – Илије Ике Срдића.

Прочитајте још: Славни Рос из "Пријатеља" открио ДЕТАЉЕ о специјалним епизодама серије: Неће бити класична

Серија ће имати 12 епизода, а поред поред Лазара Ристовског и Дејана Станковића, први пут на филму појавиће се и фудбалер Црвене Звезде Ненада Милијаша. У серији играју и Тања Шојић, Милутин Мима Караџић, Јелисавета Орашанин и многи други.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas