Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРАМОТА

Глумац Милош Тимотијевић добија ПРЕТЊЕ због једне СЦЕНЕ у "Јужном ветру"

Познати глумац Милош Тимотијевић нашао се на мети напада и претњи, због сцене у серији "Јужни ветар".

milos-timotijevic.jpg
Сцреенсхот Yоутубе/ПРВА ТВ
Oglas

Једна од најгледанијих домаћих серија, наишла је на осуду јавности због, како се наводи, непримерених сцена Милоша Тимотијевића, који тумачи једну од главних улога. Тим поводом огласила се продукцијска кућа Режим, као и цела ауторска и глумачка екипа серије, који су осудили нападе на нашег познатог глумца.

Прочитај још: Велики спектакл стиже на јесен: Жарко Лаушевић као Јован Јовановић Змај

"Милош Тимотијевић је својом улогом оставио велики печат у филму и серији "Јужни ветар" и незаменљив је део наше породице", изјавио је режисер серије Милош Аврамовић и додао да сваки напад на њега лично, представља потпуно неразумевање поруке коју серија шаље својим фановима и овом друштву".

И сам глумац у изјави за домаће медије истакао је, да је после емитовања 11. епизоде у којој се налази и спорна сцена у којој се љуби са мушкарцем, добио преко 1000 претећих порука путем друштвених мрежа. Углавном, претње је добијао од тинејџера.

"Јужни ветар" је серија о члановима београдског подземља који причају причу о серији неуспеха „малог” човека у суровом окружењу. Ова серија упућена је младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих оних који су у жељи за бољим животом направили погрешан избор.

Прочитај још: Ентони Хопкинс открио како се чува од корона вируса

Радња серије почиње тамо где се први део филма завршава, односно прати живот младог криминалца Петра Мараша иза решетака. А права драма настаје када се главни јунак дочепа слободе.

 Главне улоге тумаче: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Предраг Мики Манојловић, Милош Тимотијевић, Христо Шопов, Јована Стојиљковић, Александар Берчек, Богдан Диклић, Љубомир Бандовић, Вук Костић, Александар Гавранић, Тамара Крцуновић, Мирко Влаховић, Никола Пејаковић, Астрит Кабаши, Радован Вујовић, Александар Срећковић, Вахидин Прелић, Александар Глигорић, Младен Совиљ, Иван Михаиловић, Александар Сано, Анита Манчић, Пасквале Еспозито.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas