· · Коментари: 0
ВЕСТИ

КОРОНА стиже и на мале екране: Популарна серија "Увод у анатомију" у следећој сезони бавиће се пандемијом ковида 19

Од јесени креће 17. сезона чувене америчке драмске серије

1595512403_105530153_10164223040200647_8971656965994197623_n.jpg
Фото: Фејсбук/Grey's Anatomy

Популарна америчка серија "Увод у анатомију" у новој, 17. сезони, бавиће се пандемијом вируса корона! Ову вест недавно су потврдили продуценти чувене серије, а како су навели Мередит Греј бориће се заједно са својим тимом лекара против невидљивог непријатеља.

Прочитајте још: НИШТА НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Невероватна ПРОМЕНА у популарној серији Симпсонови

Продуцеткиња Криста Верноф изјавила је да ће се серија сигурно бавити пандемијом.

- Нема шансе да будемо најдуговечнија медицинска драмска серија, а да се не бавимо причом нашег доба. - потврдила је Вернофова.

Такође, навела је да ће се продуценти консултовати лекаре како би што више сазнали о њиховом искуству у борби против вируса корона.

- Сваке године имамо лекаре који нам долазе и причају своја искуства и обично нам говоре о неким смешним или невероватним ситуацијама. Ове године чинило се као терапија. Лекари који су нам причали о својој борби са вирусом корона све време су дрхтали и покушавали да не заплачу. Говорили су да су били у рату за који нису били обучени. - истакла је Криста.

Прочитајте још: Постоји РАЗЛОГ због ког је Фиби из чувених Пријатеља морала да има СЕСТРУ БЛИЗНАКИЊУ?

Сценаристи увелико раде на сценарију за 17. сезону, а још увек није познато када ће снимање нових епизода званично почети.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.