Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
серија

ПРВУ СЦЕНУ СНИМАЛА САМ СА МАРИЈОМ КАРАН И БИЛО ЈЕ... Магдалена Мијатовић открила детаље сарадње са популарном глумицом у „Династији“!

Млада глумица истиче да јој управо Маријина подршка највише значи и да су јој њен савети помогли да се брзо и лако навикне на веома напоран темпо снимања.

1636720353_Magdalena-Mijatovic--3-.png
Фото: РТВ Пинк printscreen
Oglas

Домаћа верзија најгледаније сапунице свих времена „Династија“ одушевила је публику широм Србије, која с нестрпљењем чека сваку нову епизоду, од понедељка до четвртка у 21 час на ТВ Пинк, и наставак приче о животу елитне београдске породице Кадић и свима који кроз њиховтурбулентан живот пролазе. 

Поред искусних и свима добро познатих регионалних глумаца, гледаоци су се кроз серију упознали и са новом генерацијом глумаца, међу којима је и Магдалена Мијатовић, која тумачи лик Анастасије Кадић, размажене ћерке једног од највећих српских магната, Бранка Кадића. Магдалени је ово прва телевизијска улога након завршеног факултета, а иако је била срећна када је добила позив, ангажман у „Династији“ јој је представљао и велики изазов, с обзиром на то да је у том тренутку и даље студирала. 

Фото: РТВ Пинк printscreen

Била сам пресрећна кад се то десило, само што сам у том тренутку и даље била на факултету, па ми је била фрка како ћу то да изгурам, али сам на крају успела све да постигнем. Што се тиче снимања, кад је почело била сам потпуно изгубљена јер ми је био први пут да сам пред три камере, са толико људи. У почетку ми је било и узбудљиво и стресно, али навикла сам се – рекла је Магдалена и открила да је прву сцену у „Династији“ снимила са Маријом Каран, која тумачи њену мајку Александру:

Први дан сам снимала једну сцену, са Маријом Каран, било је ту мало текста, али сам се тресла пред камерама, још је била нека емотивна сцена у питању. Утрнула сам. Сад ми је толико смешно кад се тога сетим јер сам више овде на сету него код куће.

Млада глумица истиче да јој управо Маријина подршка највише значи и да су јој њен савети помогли да се брзо и лако навикне на веома напоран темпо снимања.

Са њом ми је од почетка било предивно, некако је увек била уз мене. И приватно смо блиске, много ми значи и помаже ми својим животним искуством – каже Магдалена.

Фото: РТВ Пинк printscreen

Хировита, размажена, себична, тврдоглава – многи би управо тако описали Анастасију Кадић, а Магдалена је открила које своје особине је препознала у овом лику.

Моја мана, коју сам искористила за Анастасијин лик, је управо та импулисвност и реаговање у афекту, то што брани неке своје ставове иако често нису исправни. И сама се са тиме борим. Када имам неки став, ја то закуцам, и док не ударим главом о зид и схватим да нисам у праву, не стајем – открила је Магдалена.

А да ли ће Анастасија наставити да се чврсто држи својих ставова и шта ће се са њом, али и осталим ликовима дешавати, гледаоци ће сазнати ако буду пратили узбудљиве епизоде „Династије“ од понедељка до четвртка у 21 час на ТВ Пинк!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas