· · Коментари: 0

ГЛЕДАЈ ОМИЉЕНУ СЕРИЈУ И ОСВОЈИ НОВАЦ – МОГУЋЕ ЈЕ! Уколико пратиш сваку епизоду „Династије“, можеш да добијеш чак 100.000 динара!

Серија која обара рекорде

1634121904_dinastija.jpg
Фото: Промо/Пинк

Домаћа адаптација планетарно популарне сапунице „Династија“ привукла је пажњу милионског аудиторијума, који од понедељка до четвртка од 22 часа без даха прати узбудљив живот елитне београдске породице Кадић. 

Фото: Промо/Пинк

Интриге, љубавни преокрети, породичне тајне – чине причу ове серије која је предодређена за успех, а поред раскошне сценографије, гламурозних костима и фантастичне глумачке екипе, гледаоци су добили још један разлог да прате баш сваку епизоду „Династије“.

Фото: Промо/Пинк

Спонзор серије Глобалтел, мобилни оператер нове генерације, одлучио је да верну публику ТВ Пинк и „Династије“ награди – и то са чак 100.000 динара. Ова акција почела је у понедељак, а те вечери је примљено чак 20.000 позива на број који се током емитовања епизоде појавио на екрану. Међутим, победник је могао бити само један, али то не значи да гледаоци више немају шансу да освоје ову вредну награду. 

Фото: Промо/Пинк

Током недеље, од понедељка до четвртка, када се емитује „Династија“, у току епизоде ће се појавити број телефона који гледаоци треба да позову, а онај најбржи освојиће 100.000 динара те вечери. Дакле, уколико до сада нисте имали среће, имате прилику да покушате поново и можда баш ви освојите ову вредну новчану награду. 

Фото: Промо/Пинк
Подсетимо, откако је најављено снимање домаће верзије ове популарне сапунице, влада велико интересовање, а почетак емитовања опавдао је очекивања публике. Од прве епизоде, гледаоци у Србији без даха прате живот породице Кадић и свих оних који су у њиховој близини, а свака нова епизода доноси и нова узбуђења.

Фото: Промо/Пинк

Због тога је сваким даном све више вас који гледате „Династију“, а сада ћете свакако имати додатни мотив да од понедељка до четвртка у 22 часа будете уз ТВ Пинк

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.