Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрено

"Моја највећа брига била је понављање историје": Принц Хари отворио душу код Опре у интервју који сви чекају

Дуго најављивани интерјву Меган Маркл и принца Харри-а са најпопуларнијом водитељком биће емитован у понедељак, преносе страни медији.

1614677450_Capture.PNG
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ Аццесс
Oglas

Очекује се да ће војвода и војвоткиња од Сасекса открити неке "прилично шокантне ствари". Објављени клипови као делићи интервјуа наговештавају да у интервјуу ништа неће бити "забрањена" тема.

Прочитајте још: Стање принца критично? Британско краљевство у страху због његове болести

Вести о великом интервјуу појавиле су се након што је пар објавио да чека другу бебу и након што је Бакингемска палата потврдила да се Меган и Хари неће вратити као старији краљевски тим.

У одломцима које можемо да видимо принц Хари је истакао да осећа олакшање јер поред себе има супругу. Војвода од Сасекса рекао је да се забринуо да се историја понавља, пре него што је одлучио да се повуче из краљевске породице како би заштитио себе и своју породицу од "токсичног" окружења које је створила британска штампа. Тада се осврнуо на одлазак његове мајке из краљевске породице пре три деценије, истакавши да не може ни да замисли како јој је било када је кроз све то пролазила сама.

У одломцима у једном моменту принц Хари је рекао Опри:

- Моја највећа брига је била понављање историје.

Прочитајте још: Селма Хајек се појавила и сви су зинули! Глумица засенила све, а добили смо наследницу Анђелине Џоли (ФОТО)

Према најавама медија пар ће у интервјуу говорити и о пресељењу у Сједињене Државе прошле године и њиховим плановима за будућност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas