Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМИСИЈА

НОВИ СТУДИО, НОВЕ РУБРИКЕ И ЕКСКЛУЗИВНЕ ПРИЧЕ О ПОЗНАТИМА: Нове сезоне „Премијере“ и Премијера – Викенд специјала“ доносе велика изненађења!

Премијерна камера се не гаси ни у новој телевизијској сезони – део актуелне програмске шеме биће осма сезона кратке форме вести о познатима „Премијера“, која се емитује сваког радног дана од 11 часова, а у недељу 5. септембра почиње шеста сезона најгледаније емисије о познатима „Премијера – Викенд специјал“.

1630490511_Premijera-Premijera---Vikend-specijal.JPG
ФОТО: Промо
Oglas

Водитељска екипа остаје иста – кроз најважније догађаје ће вас у „Премијери“ водити Катарина
Николић, док је недеља резервисана за уиграни тандем, Тијану Прицу и Бојану Лазић, са којима ћете се
подсетити свих актуелности које су обележиле претходну недељу, док ће се директно са терена укључивати Немања Вујичић.

- Радујем се новој сезони јер након турбулентног лета доносимо приче са мора, из Београда, ништа
нам није промакло када су у питању јавне личности и зато ће септембар бити у знаку премотавања лета. Током августа смо се одморили, али нам је било необично што нисмо у студију, па смо помно пратили „бест оф“ издања. Ужелели смо се недељне кафе на Пинку и зато већ ове недеље викенд кафу нећете пити сами – рекла је Тијана.

Нова сезона „Премијере“ и „Премијере – Викенд специјал“ доноси нову сценографију, нови визуелни
идентитет, али и нове рубрике. У „Премијери“ вас очекују сегменти „Личност дана“, „ВИП онлине“ који се бави објавама познатих на друштвеним мрежама, „Са београдских улица“ доноси приче из престонице, док ћете разговоре са познатима чути у сегменту „Испред премијерног објектива“.

И „Премијера – Викенд специјал“ освежена је новим рубрикама – кроз „Причало се о...“ Тијана и Бојана ће вам представити централну личност емисије, причу која је оставила најјачи утисак обрадиће у рубрици „Догодило се“, а рестроспкетива недеље очекује вас у „Премотавању“. Премијерна екипа стиже на све догађаје у граду, те вас очекују рубрике „Са лица места“, дешавања из ноћног живота у рубрици „Београд ноћу“, а шта је обележило суботу, сазнаћете у „Дану за нама“. Важан део „Премијера – Викенд специјала“ су укључења Немање Вујичића, а у новој сезони се његова рубрика зове „Њихових 1800 секунди са Немањом“. У оквиру рубрике „Недељно поподне са...“ водитељке ће у студију угостити личности са премијерним причама, а за певаче је резервисана рубрика „Музички кутак“.

И ове сезоне чућете све детаље из живота ваших омиљених звезда и ексклузивне исповести, зато не пропустите „Премијеру“ сваког радног дана у 11 часова и „Премијера – Викенд специјал“ чије је премијерно емитовање заказано за недељу 5. септембар од 13:30 часова на ТВ Пинк.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas