Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

ПОБЕДНИЦИ ЕВРОВИЗИЈЕ 2022: Ово су такмичари који су одушевили и жири и публику ТОТАЛНО РАЗЛИЧИТИМ наступима (ВИДЕО)

У драматичној завршници Евровизије имали смо прилике да видимо праве спектакле на сцени

1652607311_pjimage---2022-05-15T113137.347.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Након што су откривени гласови жирија и публике у финалу Евровизије, Украјина је проглашена за победника. Наша представница је, као што су кладионице и предвиђале при крају, завршила на петом месту.

Свих пет фаворита за победника су оправдали поверење публике и заузели прве позиције на овогодишњој Евровизији, а ко су представници који су заузели прва три места и како су изгледали њихови наступи, можете прочитати и погледати у наставку текста.

Прво место - Украјина

Представници Украјине били су Калуш оркестра са песмом "Стефаниа". Они су били убељиви победници и жирија и публике. Њима је публика доделила невероватних 439 поена, док су од жирија добили 283 поена. 

Чланови Калуш оркестра су на конференцији за новинаре након победе на Евровизији казали да су у протекло време важили за главног фаворита за победу, али да то није због рата.

Прочитајте још: ТАМНА СТРАНА ЕВРОВИЗИЈЕ: Највећи СКАНДАЛИ који су обележили чувено такмичење (ФОТО)

Како је главни певал овог бенда Олег Псијук рекао, Калуш оркестар је по прогнозама и пре него што је рат избио био међу фаворитима.

„У последње време песма Стефаниа била је број један према евровизијским прогнозама. Али и пре него што је рат избио у Украјини била је у топ пет фаворита. У последње време веома сам уживао јер сам видео да је слушају у различитим државама које смо посетили“, истакао је он.

Друго Место - Уједињено Краљевство 

Представник Уједињеног Краљевства био је тиктокер Сем Рајдер са песмом "Space man". Да се питао само жири, овај момак би био победник овогодишње Евровизије, будући да је од њих добио 283 поена. Публици се допао (183 гласова), али не довољно да би добио довољно поена да престигне Украјину.

Прочитајте још: Да ли је ово НАЈЛЕПША ХАЉИНА икада виђена на Евровизији? Нико не може да заборави тоалету са ПОТПИСОМ СРПСКЕ ДИЗАЈНЕРКЕ (ФОТО)

Бивши 32-годишњи грађевински радник, већ је пре такмичења био огромна сензација на ТикТок-у, а звезде као што су Алиша Киз, Сија и Џастин Бибер делили су његове снимке и позитивно их коментарисали.

Треће место - Шпанија

Представница Шпаније била је заносна Шанел Тереро са песмом "SloMo". Њен атрактивни наступ је бацио публику у еуфорију и подигао ниво енергије у целој дворани. Шанел је имала подједнако велику подршку и публике и жирија. Од жирија је добила 231 поен, а публика ју је наградила са 228 поена.

Шанел Тереро, (31) је плесачица и глумица која је радила у неколико сценских продукција у Шпанији.

Шанел је глумила у бројним серијама које су се емитовале на шпанским телевизијама. Она је такође красила филмско платно, као део глумачке екипе Ел Реи дел Хабана, филма Агустија Виљароне.

Прочитајте још: ОВЕ земље нису дале Констракти НИЈЕДАН ПОЕН! "Када сам видела гласове жирија, мислила сам да ово не пролази"

Међутим, упркос свему иза ње је тежак период. У изјави за један светски портал она је открила како је реаговала на критике којих је како каже било сваког дана.

- Понекад сам се ујутру будила плачући, била сам беспомоћна - испричала је она. Такође она је рекла да је схватила и то да је ментално здравље и емоционална интелигенција најважнија.

- Научила сам да ценим себе без обзира на мишљење других, било позитивно или негативно. Ако ти се нешто не свиђа, не мораш да га слушаш, али не треба ни да покушаваш да га уништиш - додала је.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas