Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
На захтев гледалаца

Популарна романтична комедија "Сањалица" у новом термину! Радним данима у 19.10 на Првој

Романтична комедија "Сањалица" загрејала је срца милионске публике те је тако серија ове недеље добила нов, ударни термин и емитоваће се сваког радног дана у 19.10 часова на Првој телевизији.

1618831592_BK8_5132.jpg
Фото: Прва
Oglas

"Сањалица" је дивна љубавна прича између Санем и Џана, које тумаче тренутно најактуелније турске звезде, прелепа Демет Оздемир и атрактивни заводник Џан Јаман.

Медији широм планете заинтересовали су се за овај глумачки пар који никада није признао јавно да су били у вези. Један од разлога је И недолично понашање глумца Џана који је својим изгледом осваја многа женска срца али недоличним понашањем прилично шокира јавност.

Завршио правни!
Атрактивни глумац завршио је правни факултет и своју каријеру је започео као перспективни и успешни порески саветник у једној престижној консултантској кући али очигледно кравата, одело и рад у канцеларији нису инспирисали овог глумца да остане у корпоративном свету.

Жеља за слободом и креативним радом заправо су и главна веза Јамана и лика којег тумачи у серији "Сањалица" на Првој. Иако је снимање серије завршено, Јаман И његова колегиница Демет не престају да пуне како турске, тако и новине у свим земљама у којима се ова серија приказује.

Једно од главних питања које је мучило све фанове ове серије јесте да ли су њих двоје били у вези или не. Јаман је због својих непримерених изјава на рачун своје колегинице добио многобројне критике јавности, изјавивши да је њихов однос био више од колегијалног током снимања. Ишао је чак корак даље рекавши у једном интервјуу да је увек осећао велику жељу за интимношћу када је био у близини лепе Демет:

"Сваки глумачки пар је успео оног тренутка када публика почне да нагађа да ли су у љубавном односу. Два глумачка партнера морате да бирате сходно привлачности коју међусобно осећају јер у супротном, посао неће успети."

Демет га је оштро демантовала рекавши да је језик њеног колеге бржи од памети, као и да ничега није било између њих током снимања: "Сигурно није мислио то што је рекао, верујем да је говорио о хемији која је постојала између нас, а коју је публика запазила и не знам како је успео тај термин да пребаци у контекст жеље за интимношћу.

То једноставно нема везе са компатибилношћу и харомонијом која постоји између глумаца" - рекла је Демет и додала да није било никаве емотивне везе између њих и да га је гледала као брата.

Због оваквих контроверзних изјава, Џана су критиковале многе колеге али то очигледно није имало никакав утицај на вратоломни успон његове каријере. За улогу у серији "Сањалица" добио је силне награде, а престижни светски магазини се утркују да га добију за насловницу.

За само неколико година постао је глобална звезда, захваљујући "Сањалици" као одскочној дасци, чија популарност је одавно превазишла границе Турске и раширила се по целом свету - од Бугарске, Хрватске, Чешке, Пољске, Грчке, Шпаније, Литваније, Украјине до Ирака и Индије.

Најплаћенији турски глумац због новог глумачког ангажмана тренутно борави у Италији где по свему судећи планира да се задржи не само због каријере.

Након вишемесечног спекулисања овај велики светски заводник на свом Инстаграм профилу објавио је фотографију са Дилетом Леотом, најлепшом спортском новинарком у Италији, и тако потврдио њихову везу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas