Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМЦИ

Каква трансформација ТУРСКОГ ЗАВОДНИКА: Све жене су биле ЗАЉУБЉЕНЕ у њега, а сада?

Бурак Оџевит се толико унео у улогу Османа да у њему нема ни трага од Бали Бега...

1610895478_burak.PNG
Фото: Instagram/ screenshot burakozcivit
Oglas

Сећате га се као Бали Бега и баш је био згодан! Сада је Осман, оснивач Османског царства, али мишљење жена је веома подељено...

Прочитајте још: ЕЛИФ је порасла и нећете погодити КАКО ИЗГЛЕДА и чиме се сада бави (ВИДЕО)

Имао је тако продоран и заводљив поглед. Ходао је и изгледао као шмекер. После Бали бега снимио је и одличну серију "Кара севде" (Црна љубав) и жене широм света су биле апсолутно заљубљене у њега. Онда је нестао.

Сви очекују развод, али ништа...

Оженио се колегиницом Фахрије Евчен и њихов син ће у априлу напунити две године. Неколико пута су медији извештавали да се разводе, али до сада су успели да очувају брак.

Бурак је доста снимао, а тренутно се емитује друга сезона серије "Осман" у којег глуми самог Османа Газија.  Планирано је пет сезона ове серије, а Буракова трансформација је фантастична.

Бурак не брије густу црну браду...

Поред физичког изгледа, Бурак се буквално уживео у улогу. Продуценти кажу да је једном приликом цео дан снимао сцену у блату и одбијао је да га замени дублер.

Због улоге у серији Бурак је пустио браду, дугачку и црну. Овај глумац је, иначе, заштитно лице и неколико модних брендова и на свим сликама је са - брадом.

Прочитајте још: Славна турска ГЛУМИЦА јуче се породила, а само неколико дана пред порођај сликала се ГОЛА! (ФОТО)

Серија "Осман" се вероватно неће приказивати код нас, због по  мало екстремног начина приказивања Османског царства и експлицитних сцена насиља, али после ове серије теба очекивати да ће Бурак играти урабаније улоге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas