Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФИЛМСКА ЗВЕЗДА

Учинио је да СРПКИЊЕ забораве на Бали Бега! Ко је турски глумац на кога су жене ОДЛЕПИЛЕ? (ФОТО)

Најпре су га поредили са славним Бураком Озчивитом, али је убрзо надмашио све турске глумце

1616094178_dzan.png
Фото: InstagramScreenShot/canyaman
Oglas

Млади турски глумац Кан Јаман потпуно је очарао припаднице лепшег пола и све оне једногласно кажу да је надмаио славног Бали Бега, који је важио за великог заводника и шмекера за киме су жене у Србији својевремено луделе.

Прочитајте још: Корона мода: Ким Кардашијан, Ријана и Сара Џесика Паркер не излазе из куће без ова два одевна предмета (ФОТО)

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Овај глумац невероватне харизме и још невероватније лепоте прославио се у серији "Птица раноранилица", односно серији која се тренутно приказује у Србији под називом "Сањалице" где игра главну мушку улогу, згодног Џана.

У серији га одликује помало дивља лепота, савршено извајано тело и шарм на који су жене, дословно одлепиле. Иако је 2021. године дипломирао права и радио у струци, током летњег одмора, на наговор пријатеља, пријавио се на кастинг за серију и тако преко ноћи постао звезда, која обећава.

Прочитајте још: Викторија Бекам најављује: Боја за пролеће-лето 2021. коју ћемо носити (ФОТО)

Сада ради и снима серије и филмове у Италији, где је недавно обелоданио везу и са познатим италијснким тв лицем, Дилетом Леотом која је позната по преносу спортских догађања, посебно преносу фудбалских утакмица у Италији.

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА

Са својим обожаватељкама свакодневно на Инстаграму дели фотографије које остављају без даха. Уверите се и саме!

Прочитајте још: Умара вас тражење мачке? Власница открила како увек може да пронађе свог љубимца, чак и ако у том тренутку негде спава (ВИДЕО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas