Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
"Златни дани"

ТАМАРА КРЦУНОВИЋ НЕ БИ ДАЛА ЉУБАВНИ САВЕТ МАЦИ: Она је нашла правог човека, себе бих саветовала за те ствари!

Њен лик у „Златним данима“ је наивна, заборавна и помало несгурна жена

1607701078_Tamara-Krcunovic-Andrija-Kuzmanovic-foto-Jelena-Simonovic--2---1-.jpg
Фото: Промо
Oglas

Топла, искрена, духовита и пре свега прича која че окупити целу породицу – „Златни дани“ – почиње у понедељак у 20 часова на ТВ Пинк. Сценарио великог Гордана Михића, режија Марка Сопића и фантастична глумачка екипа предвођена Тамаром Крцуновић, Андријом Кузмановићем, Дудом Глид, Снежаном Савић, Мимом Караџићем и Александром Радојичићем, довољан су разлог да од понедељка до четвртка у 20 часова будете уз ТВ Пинк и серију „Златни дани“. 

У сусрет премијерном емитовању, разговарали смо са Тамаром Крцуновић, а на самом почетку, питали смо је шта је прво помислила кад је добила сценарио за серију „Златни дани“.

Фото: Промо

Било ми је занимљиво, због те почетне ситуације коју је Михић написао. Мени је била генијална и инспиративна – да су се двоје људи препознали и за 48 сати одлучили да живе заједно. Да имају 15 година као Ромео и Јулија, то би било смислено, али људи који су старији, који већ имају бракове иза себе: то већ није нешто што је уобичајено – рекла је Тамара.

Популарна глумица у серији „Златни дани“ игра Мацу, наивну, заборавну и помало несигурну жену, а ево како је Тамара одговорила на питање шта би је посаветовала.

Фото: Промо

Имам осећај да је она нашла правог човека, тако да је не бих саветовала у љубавном смислу, себе бих саветовала за те ствари (смех). Мислим да је то што је урадила дивно и храбро са њене стране – каже Тамара.

Како је већ речено, ова серија ће донети дух неких прошлих, лепших времена, а Тамара је сагласна да је управо то највећи адут серије.

У овој серији су сви људи, колико год да су грешни, увек су оправдани, топли, то је Михићев рукопис. Мене ова серија подсећа на нека времена која смо живели у детињству, где су се људи волели на неки много једноставнији начин него данас. Данас је све компликованије, па и љубав – рекла је глумица.

Фото: Промо

Тамара каже да никад није знала да каже публици унапред због чега треба нешто да гледају, али са сигурношћу тврди да је ово серија која ће унети смех у домове људи широм региона.

Никад то нисам знала да кажем унапред, јер не знам како ће та целина изгледати, али мени лично би било занимљиво да гледамс серију са лепим емоцијама, дивним људима, топлини, неким породицама које су некад постојале – рекла је Тамара за крај.

Нама остаје само да вас позовемо да од понедељка у 20 часова уживате у серији „Златни дани“, а ова романтична комедија емитоваће се од понедељка до четвртка у 20 часова на најгледанијој комерцијалној телевизији, ТВ Пинк!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas