Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Андрија Кузмановић о теми о којој ретко говори: Глумац испричао како се снашао у улози оца - "То је прелепа ствар која ми се десила"

Андрија Кузмановић је пре неколико месеци по први пут постао отац

1703751090_hotel_88_27082023_0013.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Андрија Кузмановић приватни живот чува ван очију јавности, па је све изненадила вест да је глумац постао отац у августу ове године. Он је, како су тада пренели домаћи медији, добио сина Игњата са партнерком са којом је годинама био пријатељ.

Андрија о теми очинства није причао неколико месеци, а сада је испричао какав је осећај постати тата:

- Препоручио бих то свима. Мислим да је то једна љубав коју до сада ниси доживео. Јеси од родитеља својих, али сад је време да ми будемо родитељи. То је прелепа ствар која ми се десила - рекао је глумац за емисију "Први ред" на К1 телевизији, а потом истакао да би волео да буде родитељ какви су његови.

- Од мојих родитеља не постоје бољи родитељи верујте ми. Од Јелене и Радојице не постоје бољи родитељи. Мада ту су учествовали и баке и деке и тетке. Имали су ту олакшавајућу околност. Ако будем упола родитељ као они биће све океј - рекао је Андрија, а на питање да ли му се променио поглед на живот рекао је да јесте.

- Мења се, али се мења на бољ.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas