Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЈА „ЗАДРУГЕ 5“! Спектакуларна церемонија отварања донела велика изненађења, прве флертове, сукобе, али и до сада НЕЗАПАМЋЕНУ ГЛЕДАНОСТ!

Почела је пета сезона ријалити програма "Задруга".

1630937114_Zadruga-5--1-.JPG
Фото: Промо
Oglas

Синоћ је почело оно о чему је регион брујао претходних месеци – јубиларна пета сезона најгледанијег ријалитија на овим просторима изазвала је незапамћено интересовање гледалаца, који су до раних јутарњих сати пратили узбудљиву церемонију отварања. Са „Задругом 5“, почела је и нова, 27. сезона на ТВ Пинк, а ако је судити по оваквом почетку, ово ће за најгледанију комерцијалну телевизију бити и најуспешнија сезона до сада.

Фото: Промо

Током деветочасновног живог програма, почетак „Задруге 5“ и улазак нових задругара пратио је милионски аудиторијум. У тоталу, ТВ Пинк и отварање „Задруге 5“ пратило је 33 одсто телевизијског аудиторијума, односно невероватних 1.600.000 гледалаца, а најгледанији ријалити био је доминантан и у осталим категоријама публике. Чак 40 одсто женске популације пратило је почетак нове сезоне најгледанијег ријалитија на овим просторима, а висок постотак забележен је и у категоријама гледалаца од 18 до 49 година, женске публике од 18 до 49 година, међу публиком из Београда, у истој старосној категорији али из престонице, као и међу урбаном популацијом.

Фото: Промо

Да ће „Задруга 5“ бити најузбудљивија сезона до сада, говори и чињеница да је ТВ Пинк већи део вечери током трајања церемоније отварања била три пута гледанија од Јавног сервиса Србије, а чак шест пута од другопласиране комерцијалне телевизије.

Фото: Промо

Вече је отворио Огњен Амиџић са власником „Пинк Медиа Гроуп“ Жељком Митровићем и победницом „Задруге 4“  Надицом Камел, а кроз ову узбудљиву ноћ гледаоце су водили Душица Јаковљевић из студија, Ивана Шопић која је задругаре дочекивала испред палате Миленија, Милан Милошевић из Беле куће, а Драган Маринковић Маца је нове учеснике стављао на изазов који није виђен у претходним сезонама. Наиме, сваки нови задругар морао је да нађе излаз из лавиринта, а они са најбољим временом добили су прилику да уживају у комфору на Рајском острву. Али, ово није било једино изненађење које је продукција припремила – синоћ се у Белу кућу уселило 59 такмичара, а улазак Стефана Карића и Станије Добројевић шокирао је гледаоце, али и медије.

Фото: Промо

Нови задругари показали су да су спремни за шоу већ у првим сатима боравка у Белој кући  - догодили су се први флертови, али и сукоби. А „Задруга 5“ је тек почела. Шта ће се све догађати током наредних 10 месеци и ко ће од задругара показати највећу жељу за победом, ко ће добити титулу ријалити играча, између кога ће се родити љубав, а између кога најжешћи сукоби – сазнаћете ако останете уз најгледанији ријалити на Балкану „Задруга 5“.

Фото: Промо

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas