Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБОРЕНИ СВИ РЕКОРДИ ГЛЕДАНОСТИ! Суперфинале „Задруге 5” пратило невероватних 1.400.000 гледалаца

У сваком тренутку телевизија Пинк била убедљиво најгледанија телевизија у Србији!

1657655846_Zadruga-5-superfinale--2-.JPG
Фото: Јелена Симоновић/ Задруга 5 суперфинале (2).ЈПГ
Oglas

Као свих претходних 10 месеци, и овај викенд обележио је најгледанији ријалити на овим просторима „Задруга 5“. Оно што је цео регион ишчекивао дуге 44 недеље, догодило се у недељу у неизвесном и никад напетијем суперфиналу „Задруге 5“, када је међу 16 суперфиналиста победу однео Дејан Драгојевић.

Да је овог викенда све било у знаку „Задруге 5“ говоре и импресивне бројке – према јединим званичним резултатима мерења гледаности агенције Нилсен, током сва три дана викенда „Задруга“ је била убедљиво најгледанији формат, а суперфинале је у недељу са 1.400.000 гледалаца оборило све рекорде гледаности. У периоду од 21 час до два ујутру уз суперфиналну ноћ „Задруге 5“ било 35 одсто телевизијског аудиторијума, а телевизија Пинк била је доминантна и у осталим категоријама гледалаца. Суперфинале „Задруге 5“ пратило је 44 одсто женске публике, 32 одсто гледалаца старости од 18 до 49 година, 40 одсто женске публике старости од 18 до 49 година, 31 одсто гледалаца са територије Београда, као и 32 одсто урбане популације. У свакој категорији гледалаца, телевизија Пинк је била гледанија од свих преосталих емитера са националном фреквенцијом заједно.

Фото: Задруга 5 суперфинале, гледаност.јпг

Од два ујутру, па све до проглашења победника, уз „Задругу 5“ и телевизију Пинк било је чак 53 одсто аудиторијума. То значи да је сваки други гледалац био уз завршницу најгледанијег ријалитија на овим просторима. Поред тога што је било најгледаније у тоталу, суперфинале „Задруге 5“ било је апсолутно најгледаније и у посебним групама гледалаца. У овом временском интервалу, суперфинале „Задруге 5“ пратило је 60 одсто женске публике, 39 одсто публике старости од 18 до 49 година, 38 одсто женске публике старости од 18 до 49 година, 40 одсто мушке публике старости од 18 до 49 година, 30 одсто публике из Београда старости од 18 до 49 година и 51 одсто урбане популације.

Осим што је са сваким новим пресеком узбуђење расло, у суперфиналу су гледаоци видели и емотивне сусрете суперфиналиста са породицама након 44 недеље, сузе радоснице, велика изненађења, али и напете ситуације и свађе. Било је много изненађења и када је реч о пласману – ситуација се мењала из минута у минут, многи суперфиналисти који су важили за фаворите су изгубили трку за 50.000 евра, а на крају је регион изабрао првог мушког победника „Задруге“ – Дејана Драгојевића.

Фото: Задруга 5 суперфинале (1).ЈПГ

Хвала гледаоцима који су нетремице пратили пету сезону ријалитија “Задруга”, која је супела да надмаши све претходне. Док се утисци са узбудљивог суперфинала и даље слежу, продукција најгледанијег ријалитија на Балкану увелико припрема „Задругу 6”, која ће, сигурни смо, донети многе новитете, одличан кастинг и оборити нове рекорде.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas