· · Коментари: 0
уживање

Вечерас од 20х и 22х на ТВ Прва: Шокантна завршница прве сезоне „Игра судбине“ и велико финале „Никад није касно“

Вечерас нас очекује прави спектакл на ТВ Прва – финалне епизоде мега популарне серије „Игра судбине“ у 20 часова и велико финале емисије „Никад није касно“ у 22 сата.

1624526414_AKK_4589.jpg
Фото: промо

Нове догодовштине јунака најгледаније домаће серије после вечерашњег финала, очекујемо нестрпљиво у септембру. Оно што је занимљиво, „Игру судбине“ прате све генерације – од деце до људи у дубокој старости. И свакоме је занимљива из свог угла гледања, свог искуства и поимања стварности. „Већ седамнаест месеци, колико се емитује, она је без конкуренције, не само по дуготрајности емитовања, него и по свакодневном броју гледалаца и рекордној гледаности“, каже сценариста Жарко Јокановић. Он сматра да се огроман успех серије може објаснити тиме што није укалупљена у неки одређени жанр јер живот се не живи у строго одређеним и крутим жанровима, него у разноликости жанрова. Такође, после дуго времена – ова серија пред ТВ екраном окупља породицу, комшилук и пријатеље, а дискусије које се воде о ликовима и дешавањима у овој серији, надмашиле су дискусије о многим другим питањима.

„Ова серија јесте феномен и то ће и остати до последње епизоде. У то сам апсолутно уверен. А разлог томе треба тражити у непретенциозности и неисфолираности, као и у одличном споју сценарија, глумачке екипе, режије и врхунске продукције“, истиче Јокановић и додаје: „Гледаоци су ову серију доживели на један специфичан начин, као да су и сами актери дешавања која гледају на ТВ екрану. Као да су и сами део породица Каначки и Ожеговић, њихови пријатељи или противници њихових непријатеља. Поистоветили су се са ликовима, укључили су се у причу, као да је она документарни програм, као да сви ти ликови заиста постоје у њиховом окружењу и они живе са њима. То ми само говори да им је прича уверљива, занимљива, узбудљива и емотивна - што је кључ успеха кад је у питању телевизијска серија“.

Фото: промо

 

Цела екипа наставља са снимањем нових епизода које се емитовати од јесени на Првој. Жарко најављује узбудљиво финале вечерас од 20х на програму Прве и открива да ће друга сезона обиловати још већим изненађењима: „После шокантне последње епизоде прве сезоне, у другој сезони биће још узбуђивије и непредвидљивије. До до самог краја све ће бити неизвесно, пуно дешавања, обрта, узбуђења, страсти, борби са победама и поразима, али и уз пуно најнежнијих емоција, у распону од суза до смеха, баш онако као што се у реалном животу и дешава. И све ће бити на линији онога што је, као суштину ове серије дефинисала једна реплика главне јунакиње Аде Каначки: „За две ствари уједам као рис – за породицу и за правду“.

 

Одмах након велике завршнице прве сезоне „Игре судбине“, гледаоци ће од 22 сата уживати у пођеднаком спекталу – финалу најпопуларнијег талент шоуа „Никад није касно“. За ласкаву титулу победника шесте сезоне бориће се 10 талентованих ветерана. Као и ранијих година, титулу победника добиће чак три певача. Једног ће бирати стручни жири, другог публика путем СМС гласова, док ће трећег одабрати гласачи популарне друштвене мреже Фацебоок. 

Фото: промо

У великој завршници председнику жирија Саши Милошевићу Марету придржиће се певачке легенде Неда Украден и Зорица Брунцлик, који ће финалисте оцењивати по евровизијском систему. Такође, у живом укључењу гласаће и други чланови жирија који су током шесте сезоне били део популарног такмичења.

Орекстар Александра Софронијевића неприкосновено ће и вечерас пратити наступе певача, док ће се о протоколу читавог финала побринути Драгана Катић. Подрзумева се, диригентска палица читавог програма налази се у рукама идејног творца овог популарног музичког надметања Жике Јакшића.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.