Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стеван Пиале открио непознат детаљ о серији "ИГРА СУДБИНЕ": Ово нисам желео"

Глумац није желео да се појави на кастингу

1636358307_stevan-piale.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Стеван Пиале, познат као Лука Каначки из „Игре судбине“ још једном је потврдио ону народну „Није коме је речено већ коме је суђено“ у „Викенду на К1“ на К1 телевизији.

Прочитајте још: "Ја сам била тамо где одлази Маринко, вратила сам се, не знам како": Емотивна исповест Наде Обрић о борби са раком!

 - Било је турбулентно, добијам позив за улогу Матије пар дана пред свадбу и схватам да је распоред снимања субота и недеља, а ја сам тада глумио играо викендом у позоришу „Пуж“ и одбио сам да дођем на кастинг. Они су ми први дали шансу након академије и дуговао сам им то. Кроз причу сам у „Пужу“ споменуо да су ме звали на кастинг и сви су ми рекли „Немој да си луд, иди на кастинг.“ – Испричао је Стеван за К1 телевизију.

Стеван је открио како је добио улогу Луке Каначког

- Рекли су ми да се обучем како сматрам да лик треба да изгледа, а ја долазим офуцан после свадбе и затим улази Павле Јеринић у оделу. Већ на пола аудиције су ме зауставили и помислио сам да нема ништа од играња у серији. Међутим, дају ми пет минута да се спремим за Алексу, Луку и Страхињу, тако да сам прошао кастинг за све. Лука ми је највише одговарао јер је са улице, а и ја сам мало са улице. – Рекао је глумац у емисији „Викенд на К1“

Глумац је истакао колико је супруга допринела његовој каријери

- Нисам био спреман на толику популарност ођедном, тако да сам у ходу учио како да се носим са тим. Али највећи терет је поднела моја супруга Уна, која је кући бринула о беби док сам ја ишао на снимање. – Испричао је Стеван.

Он је признао да му никада није била жеља да игра у теленовели

- Није ми била жеља да глумим у теленовели, али нисам могао ни да претпоставим колико на снимању теленовеле могу да испечем свој занат. Теби један лош дан значи пет лоших епизода, а наравно да имаш бар један лош дан. – Рекао је Стеван и открио да је на снимању владала породична атмосфера. - Ниједном се нисам посвађао ни са ким током две године снимања, заиста је владала једна права породична атмосфера. – Закључио је Стеван Пиале за К1 телевизију у „Викенду на К1“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas