Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Погледао сам у принцезу, а њене трепавице су се ПОМЕРИЛЕ" : Хтели су да сликају МРТВУ ДАЈАНУ, а онда се догодило нешто застрашујуће

И после 23 године, она је и даље најпопуларнија особа британске краљевске породице

1598870328_dajana-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /реелсаренцy
Oglas

Данас се навршава 23 године од трагичне смрти принцезе Дајане, која је са својим партнером Додијем Ал Фаједом погинула у саобраћајној несрећи  покушавајући да побегну од папараца који су их у Паризу пратили у стопу.

Прочитајте још: Шта ће рећи краљевска породица?! Снима се филм о принцези Дајани, а ОВА глумица ће тумачити њен лик (ФОТО)

Иако је прошло више од две деценије и даље се у јавности појављу детаљи, који су мање познати. Наиме, Дајана је била једна од најпопуларнијих жена света, њене слике достизале су милионску вредност, а папараци су и након погибије покушали да добију ексклузиву. Њен возач, Кокин Тебут, пре три године први пут је проговорио о незапамћеној трагедији у главном граду Француске.

- Тело је било смештено у једној од болничких соба која није имала завесу. Приметио сам фотографа како се пење на други кров и балкон болнице. Било је веома вруће у Паризу, навукао сам ћебад на прозоре да спречим сликање њеног тела, а због врућине укључили смо и вентилаторе. Погледао сам у принцезу и видео да су се њена коса и трепавице помериле. Никада нећу заборавити тај призор - рекао је некадашњи возач принцезе Дајане.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas