Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УЛОГА

Ових 5 ПОЗНАТИХ ГЛУМИЦА су биле на аудицији за УЛОГУ РЕЈЧЕЛ ГРИН у „Пријатељима“

Серија "Пријатељи" је престала да се снима још 2004, али то не спречава њене фанове да изнова гледају све епизоде и дискутују о својим омиљеним моментима из серије, ево сад већ 16 година касније.

1597226072_Capture1.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Примициасyа
Oglas

Мада је тешко замислити неке друге глумце и глумице у улогама шест нераздвојних пријатеља у Њујорку, у разматрању за главне ликове су била разна позната имена, а то посебно важи за улогу Рејчел Грин, коју је на крају тумачила Џенифер Анистон.

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Откријте у наредним редовима којих 5 глумица је врло лако могло да игра нашу омиљену телевизијску јунакињу.

Теа Лиони

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхроwбацк. 💖 . . . #тéалеони

Објава коју дели Те́а Леони Фан 🌿 (@теалеони_фан) дана

Звезда серије "Државна секретарка" је била први избор продуцената из телевизије НБЦ за улогу Рејчел Грин. Она, међутим, није била заинтересована, већ је одлучила да глуми у ситкому "Гола истина" и покуша да успе у Холивуду, што јој је и пошло за руком, будућу да је у наредних неколико година остварила запажене улоге у филмским хитовима "Лоши момци" (1995) и "Велики удар" (1998).

Прочитајте још: Враћају се "ПРИЈАТЕЉИ": Снима се наставак омиљене серије

Тифани Тисен

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И мисс #липстицк Анyоне елсе?

Објава коју дели Тиффани Тхиессен (@тиффанитхиессен) дана  

Тифани Тисен, најпознатија по серијама "Звоно као спас" и "Беверли Хилс", учествовала је на аудицији за улогу Рејчел Грин, али је креатори "Пријатеља" ипак нису изабрали. Она је годинама касније тврдила да је вероватно била превише млада за ову улогу. Тифани би у време емитовања премијере имала свега 20 година, док су глумци који су тумачили остале главне улоге у серији у то време били у својим касним двадесетим.

Прочитајте још: Славни Рос из "Пријатеља" открио ДЕТАЉЕ о специјалним епизодама серије: Неће бити класична

Елизабет Беркли

Још једна звезда тинејџерске серије "Звоно као спас" је могла врло лако да игра Рејчел Грин. Елизабет Беркли, која се касније прославила улогом у контроверзном филму "Схоwгирлс" (1996), покушала је да се дође до ове престижне улоге, али су продуценти сматрали да је Џенифер Анистон бољи избор.

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали: Колико кафа су попили глумци из серије ПРИЈАТЕЉИ? (ФОТО)

Џејн Краковски

Џејн је нашој публици пре свега позната по улози у серији "Али Мекбил". Она је касније играла Џену Марони у веома успешној хумористичкој серији "Телевизијска посла", која се емитовала од 2006. до 2013. Као и многе глумице током ’90-их, и Џејн је учествовала на аудицији за улогу Рејчел Грин у "Пријатељима", али, како је касније сама признала, није успела да прође ни први круг.

Прочитајте још: Постоји РАЗЛОГ због ког је Фиби из чувених Пријатеља морала да има СЕСТРУ БЛИЗНАКИЊУ?

Кортни Кокс

Пре него што је Џенифер Анистон постала Рејчел Грин, иста улога је понуђена њеној колегиници из серије, Кортни Кокс. Она ју је одбила, сматрајући да би се много боље показала у улози Монике Гелер. Кортни је успела да убеди продуценте да је у праву и остало је историја.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas