· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ovo sigurno niste znali o seriji PRIJATELJI: Da li znate broj kafa koje su popili glumci? (FOTO)

Zanimljive činjenice iz vaše omiljene serije

1596182570_prijatelji-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /Cool Videos

Fanovi izuzetno zanju da cene svoje idole,  a često zbog ogromne ljubavi, prate svaki njihov korak.

Pročitajte još: Slavni voditelj teško bolestan: Nakon bolnog saznanja, doneo veoma humanu odluku (FOTO)

"Prijatelji", su definitivno jedna od najomiljenijih serija širom planete, a njihov poznati verni fan, odlučio je da analizira svih deset sezona na potpuno nesvakidašnji način. Naime, on je izračunao, koliko su kafa popili glumci iz kultnog sitkoma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't go down that road, Chandler!

A post shared by Friends (@friends) on
Iako se serija završila pre više od 15 godina i dalje jedna od najgledanijih. Punih 236 epizoda uživali smo u avanturama Fibi, Rosa, Čendlera, Monike, Džoija i Rejčel. Kit Lovlejs, jedan je od najvernijih fanova kultne serije, pa je  odlučio je da napravi analizu i izračuna koliko je šoljica kafe popila ova čuvena družina.

 

Pročitajte još: KAKAV LOM, SVAKA ČAST DEVOJKE! Uraganke RAZVALILE u finalu - cela sala na nogama (VIDEO)

 

On je brojao šoljice kafe koje su “Prijatelji” pili u kafiću “Central Perk”, a za 10 sezona, ispijeno je  ukupno 1154. Najviše je popila Fibi, 227, što otprilike dođe, jedna kafa po epizodi.

Ovo nije prvo neobično istraživanje, a pred dvadesetogodišnjicu serije, Scientific American izračunao je da su “Prijatelji” na snimanju i van njega, ukupno popili oko 1688 litara kafe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.