Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

9 занимљивости о Чарлсу III које НИСУ биле познате јавности: Имао је ауто који ради на ВИНО, а најгоре му иде давање ПОКЛОНА

Ове занимљиве чињенице о будућем краљи Велике Британије је мало ко знао

1662799017_profimedia-0720720896.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Чарлс је јавност познат као једна јако занимљива личност. Постоје бројне приче везане за њега, а јавност је подељена. Неки сматрају да није достојан овог задатка, док други мисле да ће доследно обављати функцију краља. Ово је 9 занимљивостио њему за која мало ко зна: 

1. Ауто му ради на вино

Чарлс вози свој Астон Мартин, који му је мама поклонила за 21. рођендан, на био-гориво направљено од вишка енглеског вина. Такође, има своје Јагуаре, Аудије и Ренџ Ровере који користе 100% биодизел направљен од коришћеног јестивог уља.

2. Први британски краљевски наследник који је стекао диплому

Принц Чарлс је постао први наследник краљевске породице који је 1971. стекао универзитетску диплому. Дипломирао је на Тринити колеџу Универзитета Кембриџ, а магистрирао је и на истој школи 1975. године.

3. Има заиста дуго краљевско име

Његова пуна званична титула је: Његово Краљевско Височанство принц Чарлс Филип Артур Џорџ, принц од Велса, КГ, КТ, ГЦБ, ОМ, АК, КСО, ПЦ, АДЦ, гроф од Честера, војвода од Корнвола, војвода од Ротсеја, гроф од Керика, барон од Ренфруа, лорд острва и принц и велики управник Шкотске. Покушајте то поновити десет пута.

4. Ужасан је у давању поклона

Очигледно је 2003. године принц послао боцу вискија Озију Озборну као поклон за оздрављење. Једини проблем је што је Ози алкохоличар, који се опоравља. Наравно, Озијева жена Шерон није била превише задовољна поклоном.

Прочитајте још: "Није примерено да Меган буде ту": Чарлс рекао Харију да његова супруга није добро добродошла?

5. Само једном се супротставио оцу

Принц Филип, како се причао, био је прилично тврдоглав човек, тако да не би требало да буде толико изненађење што му се принц Чарлс супротставио само једном током свог живота. То се догодило пре много година када су се њих двојица свађали, а Чарлс је узвратио са „Запамти с ким разговараш: будућим краљем“.

6. Аутор књига за децу

Веровали или не, још 1980. године принц Чарлс је написао (и објавио) књигу за децу под насловом Тхе Олд Ман Оф Лоцхнагер, коју је првобитно написао он или његов млађи брат принц Едвард.

7. Дракулин даљи рођак

У реду, он заправо није далеки Дракулин рођак, али је далеки рођак Влада Набијача (или румунског Влада Тепеша), племића из 15. века који је постао инспирација за причу о Дракули Брама Стокера.

8. Избирљив у јелу

Не само да инсистира на томе да му се јаја кувају тачно седам минута, већ тражи и да му се свакодневно сервирају чај, кифле и седам куваних јаја између 16 и 17 часова. Али његова избирљивост не остаје само на томе. Наиме, он захтева од својих кувара да стављају поширана јаја на сваки оброк, кувају своје поврће на пари у одређеној врсти минералне воде и праве свој џин од наранџе и воћа узгајаног у Хајгрову.

9. Спава наг

Дефинитивно, није узалудно проглашен за веома чудну особу са невероватним навикама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas