· · Коментари: 0

Аца Лукас проговорио о женидби, а једну ствар би жестоко замерио својој деци

Фолк звезда Аца Лукас добро је расположен, а повод за такво стање је нови пројекат “Једном”

1664180199_lukas.jpg
Фото: Атаимагес

Лукас нам је, између осталог, открио да се на крају летње сезоне осећа уморно. 

Прочитајте још: Иза имена Слободе Мићаловић крије се трагична ЉУБАВНА прича: Добила је ИМЕ по храброј жени која је због љубави изгубила ЖИВОТ

- Стварно сам уморан, преуморан, али није од наступа. Три, четири дана није било наступа, а када нема наступа ја уопште не спавам. Корситим максимално време када немам наступе.

Причало се да ће се појавити у споту у цветном оделу.

- Када сам видео одело… отишло је у заборав - открио је Лукас за Први ред. Музичка звезда открила је да ли спрема да се ожени по четврти пут.

- Знам да ми то не треба у животу. Када су те ствари у питању то се никада не зна. Не да не бих волео, него једноставно нема потребе за тим. Никад не знате шта може да се деси. Љубав је чудна ствар и она не може да се контролише. Могу да се заљубим сад и да се оженим сутра. Само могу да кажем да ми то не би требало и да не бих желео, а ако ми се деси, шта ћу. Има ствари о којима не можеш да одлучујеш јер не зависе од тебе. То су емоције. Ја могу чврсто да одлучим да нећу да се женим, али џаба - каже Аца.

Популарни музичар нам је открио које су то грешке које не би волео да понове његова деца.

- Не бих волео да моја деца узимају наркотике, само то. Могу и осам пута да се жене ако хоће. Не знам шта је у томе лоше. Само да се не дрогирају. Много је лошије да се ожениш једном и останеш до краја живота у том лошем браку, него да се разведеш - каже Аца Лукас за Први ред.

- На своју децу могу да пренесем станове – додао је популарни певач.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.