Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Ацо Пејовић ИСКРЕНО: "Боље ДОБАР РАЗВОД него ЛОШ БРАК"

Певач Ацо Пејовић отворио је душу за домаће медије.

1638989936_aco-pejovic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Гранд Онлине
Oglas

Певач Ацо Пејовић дочекаће 2022. годину са својом публиком, а када је у питању година иза нас, певач се присетио и лепих, али и ружних догађаја.

"2021.година ми је била сјајна, задовољан сам, пословно, мени је најбитније да смо здрави, све остало буде и дође", рекао је Ацо, па се надовезао на оне мање лепе догађаје.

Прочитајте још: "То је само ЛЕГЕНДА": Откривена истина о ХИТУ који је Чола ОДБИО да сними

"Јако ми је жао и све ми је то тешко пало. Многи који су отишли, од Тозовца преко Маринка, сад да не заборавим некога, али јако тужно, жао ми је заиста. Мериме, Мрке који је био мој пријатељ, доживљавао сам га као део естраде, жао ми је пуно тих људи и мислим да никада није било као последње две године, да толико људи, уметника из разноразних бранши, познатих личности да су нас напустило. Свакако да је све то оставило трага", говорио је певач са сетом у гласу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Поред короне која је утицала на начин живота, у последње време главна тема у медијима су и разводи. Многи познати брачни парови одлучили су да ставе тачку на своју љубав, а Ацо који је у срећном браку, прокоментарисао је ову појаву.

"Људи се разводе па се разводе, дешава се. Боље добар развод него лош брак. Људи се напросто мимоиђу у неким стварима, ја хвала Богу имам среће. Мислим да је за брак најосновнија ствар толеранција, да неке ствари можеш да толеришеш и када то успеш и уведеш себе у то да можеш да истолеришеш неке грешке, напросто сви смо ми различити, сви грешимо, ако не знаш да опростиш чему сврха живљења, заједничког живота и свега. Толеранција је нешто што брак мора да има", закључио је Пејовић за "Републику".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas