Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''АКО МЕ ОТВОРИТЕ И ВИДИТЕ РАК, УКЛОНИТЕ МИ ОБЕ ДОЈКЕ!'': Шерон Стоун дирнула је све ИНТИМНИМ ОБРАЋАЊЕМ (ВИДЕО)

Шерон Стоун расплакала је милионе гледалаца емотивним говором о борби за здравље

1679127106_Seron-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа/ Твитер принтсцреен Цхрис Гарднер
Oglas

Славној глумици Шерон Стоун, уручена је награда за храброст на церемонији Женског фонда за истраживање рака. Тим поводом, одржала је емотивни говор којим је расплакала милионе гледалаца, а открила је како тренутно води битку са тумором. "Обично кратко говорим и није ме брига за то шта други кажу", рекла је на почетку, а затим је наставила о проблемима с којима се сама суочила.

"Ове мамографије нису забавне. Отишла сам у болницу и рекла им: 'Ако ме отворите и видите да имам рак, молим вас, одстраните ми обе дојке'. Ја нисам особа коју дефинишу моје груди. То можда звучи смешно, јер сте сви видели моје груди. Видели сте моје груди након операције, нисте ни знали то", рекла је глумица која је била на операцији реконструкције груди 2001. године, након што су јој одстранили бенигне туморе.

Шерон је у новембру прошле године добила погрешну дијагнозу, а када је затражила мишљење од другог лекара, сазнала је да има велики фиброидни тумор који мора да се извади. Фиброиди су неканцерогене израслине које се развијају у или око материце. Најчешће се јављају као вишеструке туморске масе које споро расту и често не изазивају симптоме. Шерон је приликом говора покушала да мотивише окупљене да донирају новац, а онда се расплакала.

 


"Знам да је тешко послати СМС поруку како би се уплатио новац, барем мени је, ја се не служим најбоље технологијом, али могу да испишем чек. Макар и то је сада храбар потез... Ја сам управо изгубила половину свог новца због једне ситуације с банком, али то ме не спречава да дођем овде", рекла је глумица. Шерон се дотакла и брата Патрика који је прошлог месеца преминуо у 57. години.

"Брат ми је управо умро, али то ме није спречило да дођем овде. Ово није лако време ни за кога од нас, али ево шта ћу вам рећи. Не желим да ми неки политичар говори шта могу да кажем и шта могу да учиним, како могу и како не могу живети, која је вредност мог живота. Устаните и реците колико вредите. Изазивам вас. То је оно што је храброст", закључила је.

Подсетимо, Шерон Стоун је у 14. години живота ударио гром, 2001. је преживела тежак мождани удар, трпела је злостављање, а у јуну прошле године је први пут говорила о борби за потомство. Имала је девет спонтаних побачаја, а усвојила је три дечака. Данас води нову борбу за здравље, а о детаљима редовно обавештава јавност.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas