· · Коментари: 0

Ал Паћино у 84. години постаје отац: Чека дете са више од пет деценија млађом Нур Афалом (ФОТО)

"Мислио сам да ћу да прочитам да нас је легенда напустила, а он очекује дете"

1685519494_profimedia-0771609394.jpg
фото: Профимедиа

Ал Паћино чека дете са девојком Нур Алфала, која је у осмом месецу трудноће. Славни 82-годишњи глумац који је освојио Оскара и 29-годишња Нура очекују своје прво заједничко дете, потврдио је глумчев представник за ТМЗ у уторак. Паћино и Алфалах су романтично повезани од априла 2022. Виђени су заједно прошлог месеца у луксузном ресторану Е Балди у Лос Анђелесу.

Главни глумац култног филма "Сцарфаце" је отац троје деце са две жене: дели 22-годишње близанце Оливију Паћино и Антона Џејмса Паћина са Беверли Д'Анђело, и Џули Паћино, 33, са Јаном Таррантом.

Вест о трудноћи стиже истог месеца када је Паћинов дугогодишњи колега Роберт Де Ниро (79) дочекао своје седмо дете са девојком Тифани Чен.

Она је виђена са више мушкараца у позним годинама

Паћинова 53 године млађа партнерка је раније била у романси са иконом Ролингстонса Миком Џегером и милијардером Николасом Бергруеном. Виђена је са Клинтом Иствудом (93) 2019. године, али је рекла да су само породични пријатељи.

Годину раније виђена је са глумцем из "Инглоуриоус Бастардс" Елијем Ротом (51).

Разлика у годинама са Паћином "не представља проблем", рекао је извор за Паге Сиx у априлу 2022, додајући да кувајтско-америчка филмска продуценткиња "углавном излази са веома богатим старијим мушкарцима".

- Она се креће са богатом гомилом џет-сета и долази из породице са новцем.

Фото: Профимедиа

Нура је родом са Беверли Хилса и похађала је УЦЛА школу за филм и телевизију, а касније је наставила каријеру као продуценткиња.

Наравно да не мањка коментара на ову вест и многи се нису суздржали да дају своје мишљење о овоме:

- Он је имао 53 године када је она рођена, написао је један коментатор на Твитеру, икада мало застанемо, зар је потребно било шта више рећи?

Други је питао:

- Шта он једе?

- Мислио сам да ћу да прочитам да нас је легенда напустила, а он очекује дете...

- Ал не може да се заустави и неће да се заустави.