· · Komentari: 0

Al Paćino u 84. godini postaje otac: Čeka dete sa više od pet decenija mlađom Nur Afalom (FOTO)

"Mislio sam da ću da pročitam da nas je legenda napustila, a on očekuje dete"

1685519494_profimedia-0771609394.jpg
foto: Profimedia

Al Paćino čeka dete sa devojkom Nur Alfala, koja je u osmom mesecu trudnoće. Slavni 82-godišnji glumac koji je osvojio Oskara i 29-godišnja Nura očekuju svoje prvo zajedničko dete, potvrdio je glumčev predstavnik za TMZ u utorak. Paćino i Alfalah su romantično povezani od aprila 2022. Viđeni su zajedno prošlog meseca u luksuznom restoranu E Baldi u Los Anđelesu.

Glavni glumac kultnog filma "Scarface" je otac troje dece sa dve žene: deli 22-godišnje blizance Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, 33, sa Janom Tarrantom.

Vest o trudnoći stiže istog meseca kada je Paćinov dugogodišnji kolega Robert De Niro (79) dočekao svoje sedmo dete sa devojkom Tifani Čen.

Ona je viđena sa više muškaraca u poznim godinama

Paćinova 53 godine mlađa partnerka je ranije bila u romansi sa ikonom Rolingstonsa Mikom Džegerom i milijarderom Nikolasom Bergruenom. Viđena je sa Klintom Istvudom (93) 2019. godine, ali je rekla da su samo porodični prijatelji.

Godinu ranije viđena je sa glumcem iz "Inglourious Bastards" Elijem Rotom (51).

Razlika u godinama sa Paćinom "ne predstavlja problem", rekao je izvor za Page Six u aprilu 2022, dodajući da kuvajtsko-američka filmska producentkinja "uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima".

- Ona se kreće sa bogatom gomilom džet-seta i dolazi iz porodice sa novcem.

Foto: Profimedia

Nura je rodom sa Beverli Hilsa i pohađala je UCLA školu za film i televiziju, a kasnije je nastavila karijeru kao producentkinja.

Naravno da ne manjka komentara na ovu vest i mnogi se nisu suzdržali da daju svoje mišljenje o ovome:

- On je imao 53 godine kada je ona rođena, napisao je jedan komentator na Tviteru, ikada malo zastanemo, zar je potrebno bilo šta više reći?

Drugi je pitao:

- Šta on jede?

- Mislio sam da ću da pročitam da nas je legenda napustila, a on očekuje dete...

- Al ne može da se zaustavi i neće da se zaustavi.