Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Алек Болдвин се играо РУСКОГ РУЛЕТА": У сценарију се није захтевало пуцање?

Нове оптужбе стижу на рачун Алека Болдвина, који је на сету, током снимања филма убио колегиницу

1637225621_alek.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /СцреенСлам
Oglas

Славни глумац још увек не може да се опорави од трагедије која га је снашла, када је током снимања новог филма, случајно убио колегиницу Халину Хачинс.

Прочитајте још: Победник Еуросонга поново шокриа: ДАВИД ДАМИАНО у до сада невиђеном издању - Жене, да ли вам је привлачан у овоме?(ФОТО)

Члан екипе са снимања филма "Раст" Мејми Мичел навела је у тужби да према сценарију није било неопходно да се пуца из пиштоља током сцене коју је Алек Болдвин увежбавао.

Њен адвокат Глорија Олред потврдила је тужбу против Болдвина и других продуцената филма, објашњавајући да је одговорност за спречавање ове трагедије била и глумчева, преноси Ројтерс.

- Према нашем мишљењу, Болдвин се играо руског рулета одлучивши да не провери да ли је пиштољ напуњен пре него што га је узео у руке - казала је Олред.

"Играо се руског рулета"

У тужби пише да је сценарио педвиђао снимање три кадра, Болдвинових очију, мрље крви и Болдвиновог торза "док спушта руку до корица и вади пиштољ", али да се "нигде не помиње да из пиштоља треба да пуца Болдвин или било ко други".

Мичел тврди да је почињен напад, изазвано емотивно узнемирење и намерно наношење повреде, према извештају заснованом на копији судских докумената.

Пре тога је други члан екипе филма, који је прошлог месеца присуствовао кобној пуцњави током снимања једне од сцена, поднео тужбу против глумца Алека Болдвина и продуцента филма за несавесно понашање, а власти у Санта Феу и даље воде истрагу и до сада нису поднеле кривичну пријаву.

Сниматељка Халина Хачинс је убијена 21. октобра, а редитељ Џоел Соуза је рањен, када је Болдвинов пиштољ за који је се мислило да је безбедан испалио бојеви метак током снимања филма у Новом Мексику.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas