Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Алек Болдвин се опростио од пријатеља: Славни глумац открио како због РЕЈА ЛИОТЕ није добио улогу у филму "Добри момци"

Изненадна смрт популарног глумца изненадила је све

1653808483_alek-boldvin.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Реј Лиота, изненада је преминуо у 68. години, а бројне колеге још увек не могу да се помире са чињеницом да га више нема.

Прочитајте још: Огласила се вереница Реја Лиоте након његове изненадне смрти: "Нашу љубав ћу заувек чувати" (ФОТО)

Међу њима је и Алек Болдвин који се присетио појединих тренутака са Рејом и испричао анегдоту, како није добио улогу у филму "Добри момци", која је покојног глумца и прославила.

- Радио сам с Рејом на једном смешном филму који се зове "Задња клапа". Једном приликом сам му на сету рекао: Знаш ли да сам се нашао са Скоресеом пре неколико година? - говорио је Болдвин у видеу, алудирајући на то да је и он био на аудицији за филм "Добри момци".

"Улога је била створена за њега"

- Понекад, кад не добијеш улогу, кажеш: ОК, нисам се овоме баш надао, али и тај глумац је добар избор, али некад неко добије улогу и ти једноставно знаш да је он створен за њу. Пред целим сетом сам му рекао: Реј, нико ту улогу не би одиграо боље од тебе. Затим је наступила пауза, а након тога је он рекао: Знаш шта, Алек? Слажем се - испричао је славни глумац анаегдоту.

- Не могу да верујем да је умро у тим годинама. Нико не би требало да умре тада. Био је сјајан глумац. Мислим да је за глумца најважније да има бар једну велику, значајну улогу. Уколико можеш да имаш важну улогу у неком филму, то је благослов. Нека почива у миру - закључио је Алек Болдвин у снимку.

Реј Лиота, преминуо је у Доминиканској Републици, где је снимао филм "Дангерос Wатер". Славни глумац преминуо је у сну, а узрок смрти је још увек непознат.  Иза себе је оставио ћерку Карен и вереницу Џеси Нитоло.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas