· · Komentari: 0

Alek Boldvin se oprostio od prijatelja: Slavni glumac otkrio kako zbog REJA LIOTE nije dobio ulogu u filmu "Dobri momci"

Iznenadna smrt popularnog glumca iznenadila je sve

1653808483_alek-boldvin.jpg
Foto: YouTube printscreen

Rej Liota, iznenada je preminuo u 68. godini, a brojne kolege još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema.

Pročitajte još: Oglasila se verenica Reja Liote nakon njegove iznenadne smrti: "Našu ljubav ću zauvek čuvati" (FOTO)

Među njima je i Alek Boldvin koji se prisetio pojedinih trenutaka sa Rejom i ispričao anegdotu, kako nije dobio ulogu u filmu "Dobri momci", koja je pokojnog glumca i proslavila.

- Radio sam s Rejom na jednom smešnom filmu koji se zove "Zadnja klapa". Jednom prilikom sam mu na setu rekao: Znaš li da sam se našao sa Skoreseom pre nekoliko godina? - govorio je Boldvin u videu, aludirajući na to da je i on bio na audiciji za film "Dobri momci".

"Uloga je bila stvorena za njega"

- Ponekad, kad ne dobiješ ulogu, kažeš: OK, nisam se ovome baš nadao, ali i taj glumac je dobar izbor, ali nekad neko dobije ulogu i ti jednostavno znaš da je on stvoren za nju. Pred celim setom sam mu rekao: Rej, niko tu ulogu ne bi odigrao bolje od tebe. Zatim je nastupila pauza, a nakon toga je on rekao: Znaš šta, Alek? Slažem se - ispričao je slavni glumac anaegdotu.

- Ne mogu da verujem da je umro u tim godinama. Niko ne bi trebalo da umre tada. Bio je sjajan glumac. Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ukoliko možeš da imaš važnu ulogu u nekom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru - zaključio je Alek Boldvin u snimku.

Rej Liota, preminuo je u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Dangeros Water". Slavni glumac preminuo je u snu, a uzrok smrti je još uvek nepoznat.  Iza sebe je ostavio ćerku Karen i verenicu Džesi Nitolo.

BONUS VIDEO:
 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.