· · Коментари: 0

Александра Пријовић открила шта јој изазива "НЕРВНИ СЛОМ": Ове ствари сигурно нисте знали о популарној певачици

Певачица открила поједине ствари из живота

1663137772_aleksandra-prijovic-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Александра Пријовић, гостујући у емисји код Огњена Амиџића, отворено је одговарала на интригантна питања у виду лексикона.

Прочитајте још: Овако звучи када Новак Ђоковић запева велики хит ОК бенда: Ноле госте бацио у транс, Саша Ковачевић га китио новцем (ВИДЕО)

Овога пута певачица је открила, поједине детаље, о којима до сада није причала:

Име, презиме и надимак?

- Александра Пријовић. А надимак... Имам разне надимке. Кад ми кажу Прија, добијем нервни слом! Нервира ме зато што та реч има значење. Зову ме Алекс, Але...

"Легитимно", "За нас касно је" или "Дугујеш ми два живота"?

- Нека буде "Дугујеш ми два живота", то ми је ипак прва песма.

Чиме би се бавила, да ниси певачица?

- Била бих форензичар! Обожавам такве серије, у стању сам да гледам пет дана без престанка, кад кренем - не могу да се зауставим! Сећам се да ми је Филип једном препоручио неку серију, ја сам је гледала дан и ноћ. Одлепила сам!

Коју псовку најчешће користиш?

- Је*и га!

Шта би волела да промениш код себе?

- Па, да нисам толико тврдоглава!

Највечи страх?

- Од змија.

Кад си била најсрећнија у животу?

- Кад сам родила сина.

Која је највећа глупост коју си направила?

- Ух, глупост... Разне сам глупости правила, не могу сад да се сетим! (смех)

Шта не волиш код себе када је физички изглед у питању?

- Па, нема. Све што ми је сметало, ја сам дорадила. (смех) Направила сам да ми се свиђа.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.