Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић признала да је била жртва вршњачког насиља: "Понижавали су ме, називали јадницом, није ми било лако"

Певачица открила мало познате детаље из детињства

1683535448_rozga_koncert_07042023_0132.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић откада се појавила на сцени "Звезда Гранда" до данас постигла је огромне успехе у каријери. Публику је освојила својим раскошним гласом, снимила је велике хитове и постала једна од најуспешнијих млађих певачица. Ужива у складном браку са Филипом Живојиновићем са којим има сина Александра.

Међутим, њен живот није увек био идеалан, а по први пут је признала да су је у школи малтретирали:

- Није ми било лако. Ово никоме до сада нисам рекла, али ја сам била жртва деце у школи. Нису ме тукли, али јесу психички малтретирали. Понижавали су ме, називали јадницом и певаљком. Говорили су: "Није ништа боља од мајке певаљке". Спрдали су се на мој рачун како су стигли. У школи су, после сваког мог наступа, доносили снимке и пуштали их. Смејали су се на сав глас, све сам чула и видела. Верујте да ми се, у тим тренуцима, срце цепало - испричала је својевремено, како преноси "Хелло".

Када је постала позната, људи који су је понижавали сада желе да се друже са њом:

- Јављају се, пишу ми на Фејсбуку и подржавају ме. Сада сам им слатка, лепа, мила и драга. Свима одговорим на поруку, али нисам заборавила како су ме малтретирали.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas