Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
отворено

"Ана Бекута може да ми буде бака": Бивша такмичарка у Звездама Гранда одлучила да проговори о свему

Анастасија је крајње искрено одговорила на коментаре жирија

1649924900_anastasija.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва
Oglas

Недавно је као бомба ођекнула вест да је такмичарка Анастасија Ићуруп одлучила да напусти најпознатији талент-шоу.

Разлог за ту одлуку били су коментари жирија на рачун њеног одевања, конкретније, коментари Ане Бекуте.

Наиме, Бекути се није допала комбинација у којој је Анастасија изашла на сцену. Међутим, млада певачица одлучила је да одговори на критике:

Па, искрено, свако има права на своје мишљење. Посебно подржавам мишљење жирија јер су ту са разлогом. Мада мало ми је неугодно да ме коментарише Ана Бекута која може да ми буде бака. Мало ми није компетентна да ме коментарише што се тиче стајлинга, али то је њено мишљење” - искрена је била бивша такмичарка.

Прочитајте још: НОВИ ЕСТРАДНИ СУКОБ: Милица Павловић признала да јој Аца Лукас није више пријатељ! Певач жестоко узвратио

Том приликом она се осврнула и на прошлу сезону, али и на такмичарку од које је тада изгубила, наводећи да је била провокативније обучена од ње:

Добила сам тада похвале на рачун изгледа. Са мном је била тад у дуелу девојка Марија Гројевска која је да кажем више била “гола” него ја. На конту тога отишла даље. Имала је подршку и због певања, али је стајлинг био првенствено на првом месту” - изјавила је Анастасија у емисији "Пулс Србије".

Прочитајте још: Страсти се не стишавају: БРАТ КРИСА РОКА зове на ДВОБОЈ ВИЛА СМИТА

Како наводи, она не сматра свој стајлинг провокативним:

Ја не видим да је нешто на мени било толико провокативно. Била сам закопчана до грла, једино то што је била та чипка провидна. Девојка Маја која је доста провокативније обучена од мене, али ето десио се тај пик на мене и засметало им је” - рекла је без длаке на језику.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas