Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић номинована за улазак у Кућу славних: На корак до великог успеха

Ако се рачуна она професионална страна постојања, а не она лична, породична у којој живи срећно са супругом, Бастијаном Швајнштајгером, и децом, Ана Ивановић се налази пред највећим успехом

1695805292_363c916d9f66e2c98d32fedca4aa7952eecc5058.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Наиме, она је номинована за пријем у тениску Кућу славних, преноси агенција Асошијејтед прес.

Поред бивше прве тенисерке света и освајачице Ролан Гароса 2008. године, номиновани су и Италијанка Флавија Пенета, Шпанац Карлос Моја, Кара Блек из Зимбабвеа, као и Индијац Леандер Паес и Канађанин Данијел Нестор. Паес је једини који је номинован први пут за пријем у Кућу славних.

Ана Ивановић је професионалну каријеру завршила крајем 2016. године. Она је пре две године била кандидат за пријем у Кућу славних, али није добила потребан број гласова.

За пријем у Кућу славних, која се налази на Род-Ајленду потребно је освојити најмање 75 одсто гласова.

АП наводи да у гласању могу да учествују сви љубитељи тениса од 27. септембра до деветог октобра.

Три најбоље пласирана кандидата добиће додатни проценат на онај проценат, који им доделе новинари, историчари и чланови Куће славних.

Уђе ли Ана у тениску кућу славних, биће друга родом из Србије којој је то пошло за руком (Новосађанка Моника Селеш је уврштена 2009), а нема сумње да тамо једног дана место чека и - Новака Ђоковића.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas