· · Коментари: 0
СУКОБ

Ана Николић жестоко одговорила на прозивке Милице Павловић: " У сеоске приче се не мешам"

Сукоб колегиница не престаје

1655281527_ana-nikolic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен илустрација

Након што је Милица Павловић у емисји "Амиџи шоу", поручила Ани Николић да треба да се стиди, јер је присвојила њену песму, старија колегиница није јој остала дужна, већ је жестоко узвратила:

Прочитајте још: Милица Павловић први пут јавно проговорила о вези са ватерполистом: "Крили смо се у четири зида, као да сам се виђала са серијским убицом"

- Не желим заиста да учествујем у нечему што са мном има везе 1 одсто, заправо ја сам овим имам 0 одсто везе. За расплет приче зовите Достојевског - поручила је Ана Николић.

- Када су три дана пре званичног изласка мог албума изашли демои песама, нико се толико није тиме бавио. Како то снимци напуштају студио, треба питати музичког продуцента. А у сеоске приче се не мешам, немам опрему да се ваљам у том блату. Ја немам везе са тим - поручила је певачица за Пинк.

Подсетимо, читава афера настала је након што је песма "Проверено" постала велики хит након изласка новог албума Милице Павловић. Ана Николић, која је раније снимила демо за исту песму, почела је да је представља ко своју на наступима и да је пева на наступима, што је изазвало револт и бес код млађе колегинице, која је у емисји код Огњена Амиџића открила како се осећа због читаве те ситуације:

Оно што имам да јој кажем у овом моменту: Срам је било! Срам је било свог имена, срам је било своје каријере! Пре недељу дана сам поштовала лик и дело Ане Николић, волела њене песме, као клинка сам гледала у Ану Николић и замишљала себе да будем звезда. Прво што је од ње отишао демо снимак, друго објављен је на Јутјуб каналу као и званична песма Ане Николић. Почиње наступ ''Да кренемо са мојом новом песмом, фали ми друга строфа да је напишем'', то је толико безобразно и покварено. Очекивала сам да ће она мене окренути, онако колегијално, ја њу не познајем.

- Да ми се десило да ми процури демо песма, ја бих се извињавала, ја бих отишла и купила јој другу песму рекла бих ''Ево ти песма, десило се, није у реду''. Апсолутно велико ''Срам вас било свим мојим колегама који ћуте'', јер сви знају колико је тешко данас доћи до песме, довојити новац, зарадити. Не треба мене нико да брани, али ово је срамота за музичку индустрију, ово се није десило никад - рекла је Милица у емисји "Амиџи шоу".

БОНУС ВИДЕО:


 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.